Omiljeno odmaralište

Kad bi zidovi slavnog hotela mogli govoriti: Pogledajte što su sve paparazzi snimili na njegovim balkonima, plažama, bazenu...

Poznati u hotelu Eden Roc - 4 Poznati u hotelu Eden Roc - 4 Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Poznati u hotelu Eden Roc - 1 Poznati u hotelu Eden Roc - 2 Poznati u hotelu Eden Roc - 3 Poznati u hotelu Eden Roc - 5 Poznati u hotelu Eden Roc - 6 Poznati u hotelu Eden Roc - 7 Poznati u hotelu Eden Roc - 8 Poznati u hotelu Eden Roc - 9 Poznati u hotelu Eden Roc - 10 Poznati u hotelu Eden Roc - 11 +10 Eden Roc Hotel - 1 Galerija

Filmski festival u Cannesu je počeo, a svi s nestrpljenjem očekuju i nove fotografije iz hotela koji poznati obožavaju, a koji bi, kad bi mogao, ispričao itekakve priče.

Počeo je filmski festival u Cannesu, a u svjetskim je medijima dobro poznato da većina slavnih koji stignu na jug Francuske u to vrijeme voli odsjesti i u slavnom hotelu Eden Roc.

Pogledaj i ovo Johnny Depp Čemu to? Procurila zaboravljena izjava Johnnyja Deppa o njegovim trulim zubima, zna se što on misli o tome!

Kako bi narod rekao, kada bi mogao, ovaj bi hotel pričao itekako zanimljive priče, a samo djelić onoga što se događa ispričano je i kroz nekoliko fotografija u našoj galeriji.

''Kao jedan od najboljih odmarališnih hotela na Rodosu, Eden Roc poznat je po svojoj ostavštini. S našim tihim luksuznim sobama, apartmanima i prekrasnim bungalovima, našom cijenjenom lokacijom na plaži i našom urođenom posvećenošću našim gostima, pozivamo vas da uronite u iskustvo'', piše na njihovoj službenoj stranici, a ove su riječi uspjele zavesti i brojne velike zvijezde koje tamo odsjedaju.

Privatan bazen, plaža i balkoni s pogledom koji oduzima dah obećavaju privatnost koju poznati itekako žele, ali paparazzi i ovdje uspiju pronaći mjesta kako bi uhvatili najprivatnije trenutke slavnih.

Tako su bezbroj puta na bazenu ili na balkonu uhvaćene glumice, pjevačice i starlete koje su bez grudnjaka upijale sunce, a na tom su mjestu paparazzi uspjeli uhvatiti čak i članicu monegaške kraljevske obitelji, unuku Grace Kelly, Charlotte Casiraghi u kupaćem kostimu u kojem nemamo običaj vidjeti članove bilo koje kraljevske obitelji.

Upravo u tom hotelu nedavno se vjenčala i kći pjevača Lionela Richieja, Sophie Richie, sa svojim partnerom Elliotom Graingeom.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 1 Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry - 2 +26 Meghan Markle i princ Harry - 1 Celebrity Meghan se posebno sredila za prvi javni izlazak s Harryjem poslije krunidbe, a svi su primijetili i jedan posebni detalj na njoj

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Uma Thurman i Levon Roan Thurman-Hawke - 1 Uma Thurman i Levon Roan Thurman-Hawke - 3 Uma Thurman i Levon Roan Thurman-Hawke - 2 Ethan Hawke - 2 +24 Ethan Hawke - 1 Celebrity Uma Thurman pokazala zgodnog sina, slika je i prilika zgodnog slavnog tate, koji je novu ljubav pronašao s njegovom dadiljom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene