Bila je glavna!

Meghan se posebno sredila za prvi javni izlazak s Harryjem poslije krunidbe, a svi su primijetili i jedan posebni detalj na njoj

Meghan Markle Meghan Markle Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 1 Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 3 Princ Harry i Meghan Markle - 1 Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle +20 Meghan Markle Galerija

Meghan Markle bila je glavna zvijezda dodjele nagrada Woman of Vision u New Yorku, na kojoj se pojavila u pratnji princa Harryja i Dorije Ragland.

Meghan Markle zablistala je na dodjeli nagrada Woman of Vision, koju je organizirala Ms. Foundation for Women u Ziegfeld Ballroomu na Manhattanu, a jedna je nagrada i njoj pripala u ruke.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

41-godišnja Meghan za tu je prigodu odabrala glamuroznu haljinu, u kakvoj je već dugo nismo imali prilike vidjeti, a u kojoj je pozirala pred fotografima dok je zaljubljeno gledala u princa Harryja, koji joj je pravio društvo na crvenom tepihu, a pratila ih je i njezina majka Doria Ragland.

"Nikad nije prekasno za početak. Možete biti vizionar vlastitog života. Možete odabrati put služenja u ljubaznosti, u zalaganju, u milosti i poštenju, da to postanu stvari koje će prepoznati nove generacije žena, i mladih i starih, koji će također izabrati ovaj trenutak da se pridruži ovom pokretu i učine našu viziju pravednog svijeta stvarnom", izjavila je Meghan u videu koji je na društvenim mrežama objavila spisateljica Emily Burack.

Bilo je to prvo Meghanino javno pojavljivanje nakon krunidbe kralja Charlesa, na kojoj nije bila, a mnogi su primijetili i narukvicu koju je nosila, a koja je nekoć bila u vlasništvu Harryjeve pokojne majke, princeze Diane.

I ona i Harry bili su dobro raspoloženi i nasmiješeni, ali na novinarska pitanja nisu željeli odgovarati i na događanje su stigli na stražnji ulaz kako bi ih izbjegli, iako brojni stručnjaci tvrde kako Meghan radi sve da privuče pažnju na sebe.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Yulia Volkova i Lena Katina - 4 Yulia Volkova i Lena Katina - 3 Yulia Volkova i Lena Katina - 1 Yulia Volkova i Lena Katina - 2 +12 Julia Volkova (Foto: Instagram) Nekad i sad Bile su zabranjene zbog vrućih poljubaca u školskim uniformama, a evo kako izgledaju 21 godinu kasnije!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori - 3 Kanye West i Bianca Censori - 1 Kanye West i Bianca Censori - 2 Kanye West i Bianca Censori - 4 +24 Kanye West i Bianca Censori Celebrity Mlađahna supruga Kanyea Westa pokazala svu raskoš oblina, zbog onoga što je obukla nitko je nije prestao gledati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene