U blizini doma

Harry i Meghan uhvaćeni u prvom izlasku nakon njegova povratka kući, njihovi izrazi lica sve govore!

Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle - 3 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 1 Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 3 +20 Meghan Markle Galerija

Princ Harry i Meghan Markle snimljeni u su izlasku na večeru u jedan popularan restoran u blizini njihovog kalifornijskog doma.

Princ Harry i Meghan Markle snimljeni su prilikom izlazaska na večeru u jedan popularni restoran, samo tjedan dana nakon što se on brzinski vratio u Kaliforniju s krunidbe kralja Charlesa kako bi prisustvovao četvrtom rođendanu sina Archieja.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa bili su nasmijani od uha do uha dok su izlazili iz restorana Sushi Bar Montecito u Santa Barbari. 41-godišnja Meghan nosila je smeđu haljinu u kojoj je pokazala vitke noge, dok je 38-godišnji Harry bio opušten u bijelim hlačama i crnoj majici. To je njihov prvi zajednički izlazak nakon njegova povratka iz Velike Britanije pa je mnoge zaintrigirao. 

Meghan je nedavno viđena kako planinari bez Harryja u blizini njihove vile u Montecitu vrijednoj 14 milijuna dolara i to samo nekoliko sati nakon što je propustila krunidbu kralja Charlesa. Vojvotkinji od Sussexa u izlasku na svježem zraku pridružili su se njezini prijatelji, Markus Anderson i Heather Dorak, a fotografije su zbunile obožavatelje.

Naime, mnogi su primijetili da nosi nešto oko struka, točnije skriveno ispod majice, što je sve zaintrigiralo. Na društvenim je mrežama odmah počela rasprava o čemu se točno radi i kakav je to misteriozni predmet, pa su se pojavile teorije da nosi zavoj zbog nedavne operacije zatezanja trbuha, a neki su se čak pitali znači li to da ima zdravstvenih problema.

"Nosi li Meghan pojas za bruh? Ili je to torbica ispod njezine majice?", "Krenula je starost, vjerojatno je dobila bruh", "Morala sam na operaciju i nosim steznik, pa mi tako izgleda ispod odjeće. Na čičak je i koristi se nakon operacija", neki su od komentara.

Drugi su pak pretpostavili da je to monitor za mjerenje šećera ili pumpa s lijekom za dijabetes Ozempic, koji je posljednjih mjeseci postao popularna pomoć pri mršavljenju među brojnim zvijezdama, dok su neki zaključili da je to uređaj za snimanje za sljedeći dokumentarac o njoj i princu Harryju.

Pojedinci su se pitali je li to neka oprema za vježbanje, nešto poput utega ili možda nešto u čemu drži telefon ili novčanik tijekom šetnje.

"To je sportska torba. Sportaši je koriste za nošenje mobitela", zaključio je jedan korisnik Twittera.

Meghan je propustila krunidbu kralja Charlesa, na kojoj je bio samo princ Harry, koji je samo nekoliko sati nakon povijesnog događaja uhvatio let British Airwaysa za Kaliforniju, odakle se otputio kući na susret sa sinom na njegov rođendan. Princ Archie je taj dan napunio četiri godine i proveo ga s Meghan u njihovu domu u SAD-u. Stjuardese su potvrdile da je Harry bio na letu, ali su rekle da im nije dopušteno razgovarati o njegovu putovanju. Britanski mediji pišu kako je kralj Charles bio tužan jer Harry, Meghan i njihova djeca nisu bili na svečanom ručku nakon krunidbe te je navodno uputio i posebnu zdravicu svojem unuku Archieju povodom njegova rođendana.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama - 4 Ples sa zvijezdama - 1 Ples sa zvijezdama - 2 Ples sa zvijezdama - 5 +25 Ivan Jarnec zaprosio djevojku - 1 Celebrity Pogledajte što se događalo iza kulisa Plesa sa zvijezdama nakon iznenadne prosidbe: "U šoku sam!"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Juliana Nalu - 3 Juliana Nalu - 2 Juliana Nalu - 4 Juliana Nalu - 1 +15 Juliana Nalu - 15 Celebrity Tko je zgodna Brazilka o kojoj priča cijeli svijet? U gaćicama koje su malo toga prekrile pokazala je sve svoje čari!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene