Nije mu to trebalo

Blizak prijatelj Meghan i Harryja objavio fotku Archieja i posebne osobe pa sve naljutio: "Ovo je podmuklo"

Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry Princ Harry Princ Harry i Meghan Markle s djecom Princ Harry Princ Harry Princ Harry Princ Harry Princ Harry - 3 Princ Harry - 1 Princ Harry i Meghan Markle +19 Princ Harry i Meghan Markle Galerija

Misan Harriman naljutio je kraljevske obožavatelje na dan krunidbe kralja Charlesa, i to objavom fotografije Archieja i princeze Diane.

Na sam dan krunidbe kralja Charlesa njegov unuk i sin princa Harryja i Meghan Markle, maleni Archie, proslavio je četvrti rođendan, a jedna čestitka koja mu je bila upućena razljutila je članove kraljevske obitelji.

Pogledaj i ovo Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) novi skandal Kontroverzni voditelj u emisiji uživo izgovorio imena članova kraljevske obitelji koji su navodno pričali o boji kože Harryjeve djece

Naime, blizak prijatelj Harryja i Meghan, fotograf Misan Harriman objavio je na svom profilu na Instagramu fotografiju na kojoj Archie kao beba dodiruje i gleda u portret svoje pokojne bake, princeze Diane, što se mnogima nije svidjelo. To je zapravo scena iz dokumentarnog filma "Harry i Meghan" u kojoj mu pokazuju Dianine fotografije, a u filmu je jedna od emotivnijih.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Misan Harriman (@misanharriman)

"Ovo je podmuklo", "Baš ste to morali objaviti na dan krunidbe", "Diana je bila jedina prava kraljica", "Mislim da ovo nije poanta današnjeg dana", neki su od komentara.

Princ Harry je inače mjesecima u neizvjesnosti držao vlastitu obitelj i javnost o odluci hoće li doći na krunidbu oca kralja Charlesa, a nakon što se pojavio, jedva je čekao vratiti se djeci i supruzi Meghan Markle u Ameriku.

Iako je na kraju svih pregovora i dogovora odlučio doći na krunidbu, odlučio je i ne gubiti vrijeme tako što je ni sat vremena nakon svečane ceremonije primijećen kako ulazi u automobil kojim se zaputio prema zračnoj luci Heathrow.

I očekivalo se da će se Harry nakon tog povijesnog događaja požuriti u Ameriku kako bi s Meghan proslavio četvrti rođendan njihova sina Archieja, no objavljeno je i da je pozvan na ručak nakon krunidbe u Buckinghamskoj palači, za koji su mnogi mislili da će ga prihvatiti, ali to ipak nije učinio.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Irena Pecotić Irena Pecotić - 1 Irena Pecotić - 1 Irena Pecotić - 3 +28 Irena Pecotić Celebrity Bivša Pecina žena izbacila duge gole noge u prvi plan, pogledajte fotke zbog kojih joj pišu da je prelijepa!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sablasni lik na krunidbi kralja Charlesa Krunidba kralja Charlesa Krunidba kralja Charlesa III. - 4 Krunidba kralja Charlesa III. - 1 +27 Krunidba kralja Charlesa III. Zanimljivosti Pogledajte snimku jezivog lika primijećenog na krunidbi, tjera strah u kosti: "Ovo nije dobar znak"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene