Odvojen od obitelji

Rođendan sina princa Harryja u sjeni krunidbe: Archie ima četiri godine, slavlje je pripremila Meghan u Americi!

Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) getty images 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto:Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Princ Harry Prinčevi Harry i William Princ Harry i Kate Middleton - 6 Princ Harry Princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 1 +15 Princ Harry i Meghan Markle Galerija

Iako je danas velika pompa oko njegova djeda kralja Charlesa, Britanci slave i malog princa Archieja, koji danas ima četiri godine.

Velika Britanija i cijeli svijet danas imaju uprte oči samo u kralja Charlesa koji će danas biti okrunjen za kralja, ali mnogi od stanovnika prisjetili su se i njegova unuka princa Archieja, koji će danas proslaviti četvrti rođendan.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry - 2 Ali čeka se još nešto S kraljevskog dvora stigle su nove informacije o krunidbi kralja Charlesa, tiču se djece Harryja i Meghan!

Archie, međutim, kao što je dobro poznato, neće biti na krunidbi sa svojom sestrom Lilibet i majkom Meghan Markle, ali princ Harry stigao je u London.

Prema izvorima, Meghan Markle sinu je pripremila manju rođendansku zabavu u Santa Barbari, kamo će doći Meghanina majka i prijateljice s djecom, a da stigne na proslavu njegov rođendan, Harry će prvom prilikom sjesti na privatni avion i odletjeli natrag u SAD kad ceremonija završi.

Britanci su se tako Archieja prisjetili i na društvenim mrežama te mu poželjeli sve najbolje.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry Prinčevi Harry i William Meghan Markle i princ Harry - 2 Princ Harry - 1 +25 Princ Harry - 2 Celebrity Princ Harry konačno se pojavio u Londonu, a način na koji je doputovao nitko nije očekivao!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Vesna Škare Ožbolt i kći Valentina - 1 Vesna Škare Ožbolt i kći Valentina - 3 Vesna Škare Ožbolt i kći Valentina - 2 Vesna Škare Ožbolt sa sinom Tinom +11 Vesna Škare Ožbolt,sin Tin, muž Zlatko i kćer Valentina. Celebrity Vesna Škare Ožbolt uživala je u izlasku sa svojom kćeri, koja joj s godinama sve više nalikuje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene