Bila je to velika afera

Uma Thurman pokazala zgodnog sina, slika je i prilika zgodnog slavnog tate, koji je novu ljubav pronašao s njegovom dadiljom

Uma Thurman i Levon Roan Thurman-Hawke - 2 Uma Thurman i Levon Roan Thurman-Hawke - 2 Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Uma Thurman i Levon Roan Thurman-Hawke - 1 Uma Thurman i Levon Roan Thurman-Hawke - 3 Uma Thurman i Levon Roan Thurman-Hawke - 2 Ethan Hawke - 2 Ethan Hawke - 1 Ethan Hawke i Uma Thurman (Foto: Getty) Uma Thurman (FOTO: Getty) Uma Thurman (FOTO: Getty) Uma Thurman (Foto: Profimedia) Uma Thurman (Foto: Profimedia) +18 Ethan Hawke i Ryan Shawhughes - 3 Galerija

Uma Thurman i Levon Roan Thurman-Hawke pojavili su se zajedno na Filmskom festivalu u Cannesu.

Holivudska glumica Uma Thurman pojavila se na premijeri filma "Jeanne du Barry" tijekom otvaranja Filmskog festivala u Cannesu, a na crveni ju je tepih dopratio sin Levon Roan Thurman-Hawke, koji se u javnosti ne pojavljuje često.

Pogledaj i ovo Ethan Hawke i Uma Thurman (Foto: Getty) Kratko su trajali U zagrljaju je imao jednu od najzanosnijih glumica, no varao ju je s dadiljom koju je i oženio

53-godišnja Uma za tu je priliku odabrala glamuroznu haljinu, dok je njezin 21-godišnji sin bio elegantan u tamnom odijelu s leptir-mašnom. Glumica je Levona dobila s bivšim suprugom Ethanom Hawkeom, koji je krenuo stopama roditelja i mogli smo ga gledati u mini-seriji "The Crowded Room" i filmu "The Thicket".

Levon se s majkom u Cannesu posljednji put pojavio 2017. godine, no uglavnom se kloni javnih događanja, baš kao i njegove sestre Maya i Lena.

Uma se za njihova oca Ethana udala 1998. godine, nakon što su se upoznali na snimanju filma "Gattaca", no ljubavi je došao kraj 2003. godine, a razvod su finalizirali dvije godine kasnije. Presudila im je Ethanova afera s dadiljom Ryan Shawhughes, koja im je čuvala djecu. I dok su mnogi prisiljavali glumca da prizna kako se s Umom rastao zbog Ryan, glumac je u nekoliko navrata za medije rekao da se njihov brak raspao zbog drugih pritisaka te da se veza nije mogla bazirati samo na seksualnoj vjernosti.

Ethan i Ryan u braku su od 2008. godine i ona je otad bila producentica nekoliko filmova u kojima je Ethan glumio, kao što su ''Blaze'' i ''First Reformed'', ali osim toga rijetko se pojavljuje u javnosti i par svoj život drži poprilično privatnim.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Camilla Parker Bowles - 2 Camilla Parker Bowles - 1 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 4 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 1 +24 Kralj Charles III. i kraljica Camilla Zanimljivosti Procurile rijetke fotografije kraljice Camille u badiću, paparazzi su je uhvatili u trenucima u kojima ju je baš neobično vidjeti!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 1 Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry - 2 +26 Meghan Markle i princ Harry - 1 Celebrity Meghan se posebno sredila za prvi javni izlazak s Harryjem poslije krunidbe, a svi su primijetili i jedan posebni detalj na njoj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene