Mora se i ona opustiti

Procurile rijetke fotografije kraljice Camille u badiću, paparazzi su je uhvatili u trenucima u kojima ju je baš neobično vidjeti!

Camilla Parker Bowles Camilla Parker Bowles Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Camilla Parker Bowles - 2 Camilla Parker Bowles - 1 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 4 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 1 Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. i kraljica Camilla s paževima i damama Kraljica Camilla kralj Charles III. i kraljica Camilla - 1 Kraljica Camilla Kralj Charles i Camilla Parker Bowles +18 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles u kočiji Galerija

Fotografije Camille Parker Bowles u badiću pojavile su se ovih dana ponovno u javnosti, a prava su rijetkost jer članovi kraljevske obitelji takve trenutke ne vole nikome pokazivati.

Britanska kraljica Camilla Parker Bowles ovih je dana u središtu pozornosti zbog nedavne krunidbe, na kojoj joj je ta titula i službeno dodijeljena, a sada su dodatnu pozornost privukle njezine fotografije u badiću koje su procurile u javnost.

Pogledaj i ovo Kralj Charles Slažu li se svi s time? Božić kraljevske obitelji ove će godine izgledati drugačije, kralj Charles zbog jedne osobe krši tradiciju!

Camillu u takvom izdanju nemamo često priliku vidjeti, no paparazzi su je uspjeli snimiti 2014. godine na odmoru na Ibizi, i to u crvenom badiću s dekolteom, u kojem je uživala u morskim radostima.

Opuštene i privatne fotografije članova britanske kraljevske obitelji prava su rijetkost, pogotovo one s odmora, koje provode daleko od očiju znatiželjne javnosti, no ipak su neki od takvih trenutaka ostali zabilježeni i zaintrigirali su javnost.

Tako je bilo i s onima koje su snimljene na zajedničkom odmoru kralja Charlesa i Camille na Barbadosu, također prije nekoliko godina, kada su ih uhvatili na jednoj od tamošnjih plaža. Charles se pojavio u trendi cvjetnim kupaćim hlačicama, a Camilla u tamnoplavom jednodijelnom badiću. Izgledali su sretno i opušteno dok su šetali pješčanom obalom i kupali se u moru, a paparazze koji su ih snimali nisu ni primijetili.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 6 Georgina Rodriguez - 5 Georgina Rodriguez - 4 Georgina Rodriguez - 2 +28 Georgina Rodriguez - 1 Celebrity Novi, seksi hobi Ronaldove Georgine sigurno će opet izazvati bijes Arapa, sve će vam biti jasno kad vidite fotke!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 1 Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry - 2 +26 Meghan Markle i princ Harry - 1 Celebrity Meghan se posebno sredila za prvi javni izlazak s Harryjem poslije krunidbe, a svi su primijetili i jedan posebni detalj na njoj

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene