Pokazala nježnu stranu

Najveća podrška kraljici Camilli na krunidbi bila su njezina djeca, pogledajte kako su oni popratili najvažniji trenutak u životu svoje majke

Camilla Parker Bowles Camilla Parker Bowles Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Parker Bowles i Laura Lopes - 3 Tom Parker Bowles i Laura Lopes - 2 Krunidbeni koncert kralja Charlesa - 8 Krunidbeni koncert kralja Charlesa - 7 Krunidbeni koncert kralja Charlesa - 6 Krunidbeni koncert kralja Charlesa - 5 Krunidbeni koncert kralja Charlesa - 4 Krunidbeni koncert kralja Charlesa - 3 Krunidbeni koncert kralja Charlesa - 2 Krunidbeni koncert kralja Charlesa - 1 +20 kralj Charles III. i kraljica Camilla - 5 Galerija

Laura Lopes i Tom Parker Bowles nisu krili ponos na krunidbi svoje majke Camille Parker Bowles.

Kamere su uhvatile preslatki trenutak kada je kraljica Camilla ugledala svoje unuke u gomili na krunidbenom koncertu koji je održan u čast njezina supruga, kralja Charlesa III.

Pogledaj i ovo Camilla Parker-Bowles sa kćeri i sinom hoće li dobiti titule? Kraljica Camilla iz prvog braka ima kćer i sina koji se ne vole eksponirati, no život bi im se sada mogao promijeniti!

75-godišnja Camilla snimljena je kako srčano iz kraljevske lože maše svojoj djeci i unucima koji su sjedili izvan nje. Naime, Gus, Freddy, Louis, Eliza i Lola te njihovi roditelji, Laura Hopes i njezin brat Tom Parker-Bowles, bili su pozvani na koncert prepun zvijezda, ali nisu sjedili u kraljevskoj loži, koja je bila puna.

Camilla je tako raznježila svoje obožavatelje, kojima nije promaknuo ni način na koji je odala počast svojim voljenima na krunidbu, na kojoj se pojavila u haljini s diskretno izvezenim imenima svoje djece i unuka pri dnu. Njezini unuci imali su uloge paževa na krunidbi, a kći Laura pojavila se na balkonu Buckinghamske palače nakon ceremonije.

Camilla je Toma i Lauru dobila s bivšim suprugom Andrewom Parkerom Bowlesom, a nakon što se udala za kralja Charlesa 2005. godine, on im je postao očuh.

Tom je najstarije Camillino dijete i zapravo ima neobičnu čast da mu Charles bude i očuh i kum. Rođen je 18. prosinca 1974. godine, a u Velikoj Britaniji je prvenstveno poznat kao uspješan pisac o hrani.

"Bio sam zločest, malo sam se zabavljao. Kad sam bio mlađi, stalno sam dobivao otkaze. Ali volio sam jesti i znao sam spajati rečenice, pa sam pomislio da bih mogao pisati o hrani", prisjetio se Tom u jednom od nedavnih intervjua, aludirajući i na ranu mladost, kada je bio prijavljen zbog upotrebe droge.

Tom danas ima 48 godina, napisao je nekoliko kuharica, bio je kritičar restorana za The Mail on Sunday, suradnik Esquire UK-a i često se pojavljuje kao sudac u kulinarskim reality emisijama i na natjecanjima. U rujnu 2005. godine oženio se s modnom urednicom Sarom Buys, s kojom je dobio kćer Lolu, rođenu u listopadu 2007., i sina Freddyja, rođenog u veljači 2010.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Priyanka Chopra - 3 Priyanka Chopra - 1 Priyanka Chopra - 4 Priyanka Chopra - 2 +23 Priyanka Chopra i Sam Heughan - 2 Celebrity Zbog manjka jednog odjevnog predmeta svi su pogledi bili uprti u prekrasnu glumicu čiji je brak svima zanimljiv

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 +30 Severina - 2 Celebrity Severina pokazala nikad bujniji dekolte u društvu muškarca koji joj je najveća podrška u dobru i zlu

Njegova mlađa sestra Laura rođena je na Novu godinu 1978. godine, pohađala je katolički internat, a kasnije i Sveučilište Oxford Brookes prije nego što je započela karijeru u umjetnosti. Nakon što je vodila Space Gallery u Londonu, suosnovala je Eleven, galeriju lijepih umjetnosti u Belgraviji, 2005. godine, a godinu dana kasnije udala se za Harryja Lopesa, bivšeg modela Calvina Kleina, koji je sada izvršni direktor tvrtke Eden Renewables.

Laura i Harry imaju troje djece - Elizu, koja je rođena u siječnju 2008., i blizance Gusa i Louisa, koji su rođeni u prosincu 2009. godine, a koji su, baš kao i njihov rođak Freddy, imali ulogu paževa na krunidbi kralja Charlesa i njihove bake Camille. Iako se Laura drži relativno povučeno i čuva detalje privatnog života, prema pisanju britanskih medija navodno se jako dobro slaže sa svojom polubraćom, Williamom i Harryjem, i njih dvojica bili su gosti na njezinu vjenčanju.

To se ne bi moglo reći i o odnosu Toma i prinčeva jer je on nedavno uzvratio princu Harryju zbog optužbi koje je iznio protiv njegove majke. Naime, Harry ju je nazvao opasnom i zlobnom te je izjavio da je igrala dvostruku igru kako bi se domogla krune. Tom je žestoko osudio princa zbog takvih komentara koje je uputio njegovoj majci u svojoj knjizi "Rezerva", a koja je izazvala niz skandala od objavljivanja.

"Nije me briga što tko kaže, ovo nije bila nikakva vrsta igre na kraju. Udala se za osobu koju je voljela i evo što se dogodilo. Mislim da im ide nevjerojatno. Mislim da je kralj Charles dobar, ljubazan, inteligentan čovjek kojem je jako stalo do njegovih uloga. Bio je daleko ispred svog vremena u pitanjima kao što su održivost, sigurnost hrane, poljoprivreda, zagađenje... Ljudi su ga prije 20 godina nazivali ludim i ekscentričnim, no sve teme o kojima je govorio sada su mainstream i zbog toga se sada stvarno brinemo. On koristi svoj položaj i, što se mene tiče, radi to dobro", izjavio je Tom za The News Agents.

Harry je u "Rezervi", koja je objavljena u siječnju, otkrio da je supruga njegova oca medijima odavala priče o kraljevskoj obitelji kako bi ojačala svoj imidž. Dodao je i da ga je žrtvovala kako bi poboljšala svoju reputaciju te optužio druge izvore iz palače da su izvijestili novinare o njegovoj supruzi Meghan.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 +30 Severina - 2 Celebrity Severina pokazala nikad bujniji dekolte u društvu muškarca koji joj je najveća podrška u dobru i zlu

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 4 Franka Batelić - 3 +28 Franka Batelić s mamom Ingrid Celebrity Franka Batelić pokazala kako je izgledala kao mala pa se našalila na račun onoga što je mislila da neće nikad napraviti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene