opet provocira!

Novi, seksi hobi Ronaldove Georgine sigurno će opet izazvati bijes Arapa, sve će vam biti jasno kad vidite fotke!

Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 6 Georgina Rodriguez - 5 Georgina Rodriguez - 4 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 8 Georgina Rodriguez - 7 Georgina Rodriguez - 5 Georgina Rodriguez - 4 +22 Georgina Rodriguez - 3 Galerija

Georgina Rodriguez posvetila se novom hobiju – twerkanju, a na Instagramu se već pohvalila kako je prošao prvi sat treninga.

Partnerica Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez posvetila se novom hobiju, koji je još uvijek tabu-tema i rijedak.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Georgina će se uzrujati" Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

Naime, Georgina je odlučila da će pohađati satove twerkanja, a na svom Instagramu već se pohvalila kako je prošao prvi sat treninga.

U svojoj priči podijelila je priču trenera koji ju je snimio dok je u fokusu bila njezina stražnjica u trenirci, a potom i u kratkim hlačicama.

Njezin trener Jack Gomez prvo joj je pokazao osnove na podu, a onda je Georgina sama počela twerkati, a sudeći po videozapisu, dobro joj ide.

Ovim postupkom Rodriguez će sigurno opet naljutiti arapske fanove i građane, kojima je sve što ona čini neprimjereno zbog njihova strogog zakona prema ženama.

Podsjetimo, nedavno su je Arapi napali na Instagramu nakon što je objavila fotografije u kupaćem kostimu pored bazena, ali Georgina se ni na što od toga dosad nije obazirala.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 1 Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry - 2 +26 Meghan Markle i princ Harry - 1 Celebrity Meghan se posebno sredila za prvi javni izlazak s Harryjem poslije krunidbe, a svi su primijetili i jedan posebni detalj na njoj

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lejdi Perković i Marko Perković Thompson Lejdi i Dražen Perković - 1 Lejdi i Dražen Perković - 2 Lejdi i Dražen Perković - 3 +26 Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 1 Celebrity Novopečena zaručnica mentora iz "Plesa sa zvijezdama" nećakinja je Marka Perkovića Thompsona i velika je podrška svojem stricu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene