uputila im i savjet!

Tereza Kesovija kritizirala nastup Leta 3 na Eurosongu, nije baš zadovoljna ni pjesmom: "Nisu mi bili dobri kao na Dori''

Tereza Kesovija i Let 3 Tereza Kesovija i Let 3 Ranko Šuvar/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tereza Kesovija i Let 3 Tereza Kesovija i Let 3 Tereza Kesovija i Let 3 Tereza Kesovija i Let 3 Let 3 i Tereza Kesovija zajedno zapjevali - 1 Let 3 i Tereza Kesovija zajedno zapjevali - 2 Let 3 i Tereza Kesovija zajedno zapjevali - 3 Let 3 i Tereza Kesovija zajedno zapjevali - 5 Let 3 i Tereza Kesovija zajedno zapjevali - 6 Let 3 i Tereza Kesovija zajedno zapjevali - 7 +19 Let 3 i Tereza Kesovija zajedno zapjevali - 8 Galerija

Tereza Kesovija prokomentirala je nastup Leta 3 u prvom polufinalu Eurosonga i njihovu pjesmu "Mama ŠČ!".

Naša glazbena diva Tereza Kesovija pratila je Eurosong i bodrila je grupu Let 3, s kojom je svojevremeno snimila i obradu njihove pjesme "Sam u vodi".

Pogledaj i ovo Najluđa izdanja Leta 3 bilo je tu svega Od ispaljivanja čepova iz stražnjica, do puštanja golubova iz glomaznih spolovila: Prisjetite se najluđih trenutaka i izdanja grupe Let 3!

"Oni su moji prijatelji, jako ih volim. Ako je itko želio da oni budu najbolji, to sam bila ja, od početaka", kazala je za Dubrovački vjesnik, pa se osvrnula na nastup Leta 3 u polufinalu Eurosonga.

"Bili su u nekom čudnom stresu. Nisu mi bili onako dobri kao na Dori", priznala je.

"Ali mi je drago i sretna sam da su ušli u finale. Valjda će nešto promijeniti. Doduše, nisam im se javila, ali morali bi biti malo življi i uvjerljiviji, nešto mi je falilo. Moguće da je to bila trema, nije to samo tako", zaključila je Tereza.

Dodala je i kako ju je Eurosong razočarao jer po njoj nije bilo nijedne prihvatljive pjesme koja bi mogla postati hit, a evo kako je odgovorila na pitanje nada li se pobjedi Hrvatske na Eurosongu:

"Voljela bih zbog njih, ali ne zbog pjesme, koja i nema neku umjetničku vrijednost. Oni su meni simpatični i automatski im zbog te simpatije dajem više glasova nego ostalima. Ruku na srce, sumnjam da će biti prvi."

Podsjetimo, Hrvatska je prozvana kao prvi finalisti u prvom polufinalu Eurosonga, a u finalu će naši predstavnici nastupiti 25. po redu, odnosno predzadnji.

Kladionice Letu 3 i pjesmi "Mama ŠČ!" trenutno predviđaju 13. mjesto u finalu, a njihov polufinalni nastup jedan je od najgledanijih na službenom YouTube kanalu Eurosonga.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 3 +25 Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives provocira iz sunčanih krajeva, a u prvom planu je njezina raskošna pozadina: "To ja zovem poza!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll i Maluma +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Knoll izbacila nikad bujniju pozadinu u prvi plan: ''Ovo nije za maloljetnike, fotografija me ostavila bez teksta!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene