"Je li ovo pravi...?"

Zdravko Čolić iznenadio potezom u 72. godini: Pokazao da drži korak i sa svojim mlađim fanovima!

Zdravko Čolić u Zadru - 6 Zdravko Čolić u Zadru - 6 Luka Gerlanc / CROPIX 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić Zdravko Čolić u Zadru Zdravko Čolić u Zadru - 1 Zdravko Čolić u Zadru - 4 Zdravko Čolić u Zadru - 6 Zdravko Čolić Zdravko Čolić u Zadru - 2 Zdravko Čolić u Zadru - 1 In Magazin: Zdravko Čolić - 1 Zdravko Čolić - 9 +6 Zdravko Čolić - 7 Galerija

Zdravko Čolić pridružio se društvenoj mreži TikTok, a prvu objavu posvetio je hrvatskoj publici.

Zdravko Čolić jedan je od najpopularnijih pjevača na našim prostorima, kojega obožavaju sve generacije, a zadnjim potezom pokazao je da se trudi ostati u koraku i sa svojom najmlađom publikom. 

Pogledaj i ovo Zdravko Čolić - 10 Regionalni miljenik žena Već pet desetljeća najtraženiji: Zdravko Čolić rasprodao i drugi koncert povodom Dana žena u Areni Varaždin!

Naime, 72-godišnji Zdravko odlučio se pridružiti TikToku, omiljenoj društvenoj mreži takozvane Z generacije, a prvu objavu posvetio je svojoj hrvatskoj publici.

@zdravko_colic #zadar ♬ Pusti, Pusti Modu - Zdravko Čolić

Zdravko je podijelio video s priprema za svoj veliki koncert u dvorani Krešimira Ćosića u Zadru, a zatim i jednu snimku sa samog koncerta, koji se održao 11. ožujka.

"Je li ovo pravi profil?" pitali su se neki Zdravkovi obožavatelji, a da se zaista radi o službenom računu pjevača, ukazuje čuvena plava kvačica, koja je potvrda vjerodostojnosti nekog profila na društvenim mrežama i uglavnom je rezervirana za slavne osobe s velikim brojem pratitelja.

Čola zasad na TikToku ima 400-tinjak pratitelja, no vjerujemo da će se taj broj itekako povećati kada se vijest pročuje.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian - 1 Kim Kardashian - 2 Kim Kardashian - 3 Kim Kardashian - 4 +30 Kim Kardashian Celebrity Pogledajte kako izgleda stražnjica Kim Kardashian bez filtera i fotošopa, razlika od Instagrama itekako je vidljiva!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević i Stjepan Perić Momčilo Otašević Momčilo Otašević - 4 Jelena Perčin i Momčilo Otašević +17 Momčilo Otašević i Jelena Perčin Celebrity Momčilo Otašević objavio fotografiju koja će obradovati njegove obožavatelje: "Ponovno zajedno!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene