Zaljubljena do ušiju!

Srpska pjevačica koju obožavaju u Hrvatskoj objavila je niz fotki s dečkom i otkrila gdje se nalaze: "Dvije avanturističke veličine"

Sara jo i Ziga Sotlar - 3 Sara jo i Ziga Sotlar - 3 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sara jo i Ziga Sotlar - 1 Sara jo i Ziga Sotlar - 2 Sara Jo - 4 Sara Jo u Zagrebu - 10 Sara Jo Sara Jo Sara Jo u Zagrebu - 5 Sara Jo u Zagrebu - 6 Sara Jo u Zagrebu - 7 Sara Jo u Zagrebu - 8 +20 Sara Jo u Zagrebu - 9 Galerija

Sara Jo sa svojim dečkom Zigom Soltarom uživa i odmara na Fruškoj gori, odakle je objavila niz romantičnih fotografija, ali i videa.

Srpska pjevačica Sara Jo ne skriva koliko je sretna i zaljubljena, a s dečkom Zigom Soltarom rado provodi svaki slobodan trenutak.

Pogledaj i ovo Sara Jo - 3 "Ali ovaj kombinezon" Jedna od omiljenih regionalnih pjevačica sve je oduševila svojim tigrastim izdanjem: "Živjela bih u ovom outfitu"

Par je sklon putovanjima, a ovog puta odlučili su otići malo u prirodu pa su posjetili Frušku goru.

Sara je podijelila fotografije na kojima poziraju zagrljeni i nasmiješeni, a iza njih je prekrasan pogled na tirkiznu rijeku.

"Dvije avanturističke veličine", našalila se Sara u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

"Super ste", "Preslatki", "Mladi, lijepi, sretni, nasmijani", "Baš vam je lijepo", "Da budete dugo sretni", samo su neki od komentara.

Svoju vezu s koreografom i plesačem Zigom Sotlarom, Sara je otkrila prije godinu dana u svojoj Instagram objavi, a od tada ne skida svoj osmijeh s lica i rado pokazuje koliko je zaljubljena.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Kekin - 2 Ivana Kekin - 1 Ivana Kekin - 2 Ivana Kekin - 1 +17 Ivana Kekin - 2 Celebrity Supruga Mile Kekina iznenadila odjevnom kombinacijom kakva se u Saboru ne viđa često!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Supruga i kćeri Saše Matića - 1 Supruga i kćeri Saše Matića - 2 Supruga i kćeri Saše Matića - 3 Saša Matić +15 Saša Matić Celebrity Kćeri Saše Matića prvi put snimljene u javnosti, ne zna se koja je ljepša, a s njima je bila i majka, od koje su naslijedile izgled

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene