Rođendanska euforija

Jedna od omiljenih pjevačica regije proslavila je rođendan s dečkom u krevetu, objavila je i video!

Sara Jo - 2 Sara Jo - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Jo - 4 Sara Jo - 3 Sara Jo - 1 Sara Jo - 11 Nataša Bekvalac i Sara Jo - 7 Nataša Bekvalac i Sara Jo - 8 Nataša Bekvalac i Sara Jo - 9 Nataša Bekvalac i Sara Jo - 10 Sara Jo Sara Jo +20 Sara Jo Galerija

Sara Jovanović proslavila je svoj 29. rođendan i to na dva načina. Prvo je objavila video s dečkom iz kreveta, a zatim fotke iz restorana u krugu najmilijih.

Regionalna pjevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo iznenadila je pratitelje preslatkim videom sa svojim dečkom Zigom Sotlarom povodom proslave rođendana. 

Pogledaj i ovo Sara Jo - 1 "najljepša i gotovo" Jedna od omiljenih regionalnih pjevačica užarila je atmosferu u kratkoj blještavoj haljini s dodacima perja

Podijelila je video na svom Instagram profilu u kojem ona i Ziga sjede na krevetu, on u sivoj trenirci, a Sara u rozoj pidžami. Na samom početku videa rekla je: "Ne, ali stvarno, rođendan kao rođendan meni uopće nije važna stvar". Zatim je stavila sebi rozu rođendansku kapicu, a njemu sivu, potom je izvadila konfete i krenuli su ih ispaljivati. 

"Rođendanska euforija jedne škorpije… i muke jedne djevice", stajalo je u opisu. 

Pred sami kraj krenula je tverkati na pjesmu "Its my birthday",  a zatim je uputila nekoliko sočnih poljubaca svom partneru. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

 "Sreća je kratko trajala kod Djevice" dodala je pjevačica uz emotikone smijeha do suza. 

Prva u komentarima javila joj se kolegica Franka Batelić koja joj je poručila: "Sarita moja sretan rođendan" te dodala mnoštvo emotikona srca.

Javila joj se i Jelena Rozga, Albina Grčić, ali i Dalibor Petko koji su joj također zaželjeli sretan rođendan uz pokoju željicu. 

Sara je kasnije u restoranu okupila svoje prijatelje i počastila ih večerom uz dobru muziku, a za tu prigodu odjenula je šljokičastu bež haljinu s otvorom na leđima. Uz nju je kombinirala natikače s petom u boji limete i uzorkom svjetlećih detalja po remenčićima. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

 "Prekrasna", "Kraljice", "Ma divna", "Ljepoto", "Savršena", "Top topova", "Kakva žena", nizalo se u komentarima.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Dabović - 1 Milica Dabović - 2 Milica Dabović - 3 Milica Dabović - 4 +18 Milica Dabović - 5 Celebrity Legendarna srpska košarkašica pridružila se stranici za odrasle: "Odlučila sam vam uslišiti želje, još jedan skandal manje-više"

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner - 1 +19 Ana Rucner Celebrity Ana Rucner u vrućim hlačicama pravi je mamac za poglede, egzotična destinacija na kojoj uživa baš joj dobro stoji

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene