primjereno ili ne?

Supruga Mile Kekina iznenadila odjevnom kombinacijom kakva se u Saboru ne viđa često!

Ivana Kekin - 1 Ivana Kekin - 1 Damjan Tadic / CROPIX 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Kekin - 2 Ivana Kekin - 1 Ivana Kekin - 2 Ivana Kekin - 1 Ivana Kekin - 2 Ivana Kekin - 3 Ivana Kekin - 4 Mile Kekin - 4 Mile Kekin - 3 Mile Kekin - 1 +11 Mile Kekin Galerija

Ivana Kekin stigla je u Sabor u ležernoj odjevnoj kombinaciji koja baš i ne priliči saborskom stilu u kojem dolaze ostale zastupnice.

Supruga našeg glazbenika Mile Kekina i saborska zastupnica Ivana Kekin stigla je u Sabor u ležernoj modnoj kombinaciji.

Pogledaj i ovo Mile Kekin Uvertira u daljnje planove Mile Kekin na svoj rođendan objavio live verziju pjesme ''Samo za taj osjećaj'' i službeno započeo turneju!

Ivana je za sjednicu odjenula plave traperice te običnu crvenu majicu, a kožne niske čizme uskladila je s crnim sakoom koji je nosila u rukama.

Predstavnici Nove Ljevice ovo nije prvi put da je u Sabor stigla u ležernom izdanju, pa je tako prije nekoliko mjeseci na sjednicu stigla u tenisicama.

Odjevna kombinacija Ivane Kekin za Sabor je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Ivana je inače već 15 godina u braku s glazbenikom Milom Kekinom, pjevačem benda Hladno pivo, s kojim je dobila dvoje djece. Mnogi su se iznenadili kada su objavili da zajedno ulaze u politiku, a Ivana je još onda govorila kako joj je dosadilo samo gledati i komentirati da stanje u Hrvatskoj postaje sve lošije.

A ovaj bračni par 2020. godine je odlučio da će ući u politiku. Tada su postali dio koalicije Možemo, a pjevač Hladnog piva bio je kandidat platforme u 7. izbornoj jedinici.

''Politika me u životu uvijek pratila u stopu i, bogami, to je napisano '99., a neki dan sam je čuo na radiju i skužio kak' je ta pjesma odvratno aktualna dandanas. Tako da sam i ja odlučio konačno iz pasivnog promatrača i kroničara dati svoje ime i podržati platformu Možemo'', izjavio je Mile Kekin.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Soltz i Iris Cekuš Pedro Soltz - 2 Pedro Soltz - 1 In Magazin: Pedro Soltz - 7 +26 In Magazin: Pedro Soltz - 4 Celebrity Jedan od najzgodnijih domaćih parova objavio sretne vijesti: ''Netko poseban nam je odlučio stići!''

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Supruga i kćeri Saše Matića - 1 Supruga i kćeri Saše Matića - 2 Supruga i kćeri Saše Matića - 3 Saša Matić +15 Saša Matić Celebrity Kćeri Saše Matića prvi put snimljene u javnosti, ne zna se koja je ljepša, a s njima je bila i majka, od koje su naslijedile izgled

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene