Svi su uživali

Omiljena pjevačica iz susjedne nam Srbije u upečatljivom korzetu prvi put stala pred hrvatsku publiku, evo kakav je spektakl napravila!

Sara Jo Sara Jo Slaven Branislav Babic/Pixsell 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Jo u Zagrebu - 3 Sara Jo u Zagrebu - 4 Sara Jo u Zagrebu - 5 Sara Jo u Zagrebu - 6 Sara Jo u Zagrebu - 7 Sara Jo u Zagrebu - 9 Sara Jo u Zagrebu - 10 Sara Jo u Zagrebu - 2 Sara Jo u Zagrebu - 1 Sara Jo +26 Sara Jo Galerija

Sara Jo prvi je put nastupila u Zagrebu u noćnom klubu, pogledajte fotografije s koncerta na kojem je bila odlična atmosfera.

Srpska pjevačica i omiljena zvijezda današnjice Sara Jo prvi je put nastupila u Zagrebu. Sara je za svoj koncert odabrala jedan zagrebački klub, koji je bio popunjen do zadnjeg mjesta, a sudeći po fotografijama i videozapisima, u njezinu su spektaklu svi uživali.

Pogledaj i ovo Sara Jo - 1 "najljepša i gotovo" Jedna od omiljenih regionalnih pjevačica užarila je atmosferu u kratkoj blještavoj haljini s dodacima perja

Sara je za koncert odabrala zanimljiv outfit od crnog bodija korzeta koji je ukrasila srebrnim detaljima i resicama, a na rukama je nosila i duge crne rukavice s narukvicama od velikih dragulja.

Sara je pripreme za koncert i nekoliko videozapisa iz kluba podijelila u svojim pričama na Instagramu, a uz svoju plesnu ekipu zabavljala je okupljenu publiku.

Među posebnim gostima bile su i plesačice Valentina Walme i Rebecca Krajnović, koje su sa Sarom i same plesale na nekoliko nastupa. Inače, Sara u posljednje vrijeme često posjećuje Zagreb, a društvo joj voli praviti i naša pjevačica Nika Turković. 

A Sara je i sretno zaljubljena te je prije nekoliko mjeseci otkrila i svoju vezu s plesačem Zigom Sotlarom, a ne skriva koliko je sretna i zaljubljena te koliko je ljubav ispunjava u svakom pogledu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 +25 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Celebrity Kolinda Grabar-Kitarović objavila niz novih fotografija i bacila obožavatelje u trans: "Naša ljepotica, kao curica..."

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Austin Graham Austin Graham Brad Pitt i George Clooney Brad Pitt i George Clooney +24 Brad Pitt i George Clooney na setu filma - 1 Zanimljivosti Brad Pitt i George Clooney nisu uspjeli ostati ozbiljni zbog prizora koji ih je dočekao, pogledajte što je zabavilo holivudske miljenike

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene