a što je jole rekao na ovo?

Kad vidite kakav je dekolte servirala Jolina supruga, bit će vam jasno zašto je bilo jako teško skinuti pogled s nje!

Ana Čagalj Ana Čagalj Zvonimir Barisin/Pixsell 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Čagalj Ana Čagalj Ana Čagalj Joško Čagalj i supruga Ana - 2 In Magazin: Joško Čagalj Jole - 4 Ana Čagalj Ana Čagalj Joško Čagalj i supruga Ana - 3 Ana Čagalj - 1 Joško i Ana Čagalj - 4 +13 Joško i Ana Čagalj - 3 Galerija

Jolu je na Malodijama Jadrana došla podržati supruga Ana Čagalj, koja je u izazovnoj haljini bila mamac za poglede.

Supruga Joška Čaglja Jole, Ana Čagalj, nije propustila njegov nastup na trećoj i finalnoj večeri Melodija Jadrana.

Ana je došla s prijateljicama, a pobrinula se i da je svi primijete u haljini s hrabrim dekolteom i izrezima na trbuhu, no pokazala je i svoje glavne adute - vitke noge, kojima je očarala i supruga Jolu kada ju je prvi put ugledao.

Ana i Jole upoznali su se u jednom splitskom kafiću, a on je jednom prilikom prepričao njihov prvi susret.

"Prvi put kad sam je vidio, vidio sam dobru nogu i to što je lijepa. Što ju je odvojilo od ostalih? Legla mi je po karakteru, a kako se ja bavim humanitarnim radom ispod radara, i ona je imala tu notu. Kava jedna, druga, peta i ostalo je povijest", ispričao je Jole jednom za IN magazin.

Vjenčali su se 2006. godine u solinskoj crkvi Gospe od Otoka i slavlje nastavili u restoranu u Splitu čiji je vlasnik tada bio autor svih Jolinih pjesama Tonči Huljić.

U braku su dobili tri kćeri, Ivu, Emu i Tiju, a pred sam kraj 2019. godine u obitelj je stigao i sinčić Luka.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Justus Reid - 2 Justus Reid - 3 Justus Reid - 1 Justus Reid - 3 +21 Justus Reid - 1 Zanimljivosti Amerikanac iz "Supertalenta" koji obožava Maju Šuput, prodao kuću i sve što je imao i seli se na omiljeno mjesto: "Ne mogu vjerovati da sam ovo učinio!"

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Roy Dupuis - 6 Roy Dupuis - 4 Roy Dupuis - 5 Roy Dupuis - 3 +9 Roy Dupuis - 2 Nekad i sad Sjećate se fatalnog Michaela iz hit-serije "Nikita"? Ima 60 godina i kažu da izgleda bolje nego ikad!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene