Pogađate koje?

Amerikanac iz "Supertalenta" koji obožava Maju Šuput, prodao kuću i sve što je imao i seli se na omiljeno mjesto: "Ne mogu vjerovati da sam ovo učinio!"

Justus Reid - 4 Justus Reid - 4 Justus Reid/Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Justus Reid - 2 Justus Reid - 3 Justus Reid - 1 Justus Reid - 3 Justus Reid - 1 Justus Reid - 2 Justus Reid Justus Reid, Supertalent - 6 Maja Šuput, Supertalent Justus Reid, Supertalent - 4 +15 Martina Tomčić, Supertalent Galerija

Justus Reid iz showa "Supertalent " seli se na Balkan i to nakon što je rasprodao svu svoju imovinu koju je imao u SAD-u, u kojem je dosad živio.

Mnogi se još dobro sjećaju mladog Amerikanca Justusa Reida koji je prošle godine stigao u Lijepu Našu i to na audiciju showa Nove TV "Supertalent", na kojoj je sve oduševio pjevanjem na hrvatskom jeziku.

22-godišnji Justus sada se pak odlučio za veliku prekretnicu u životu i objavio je putem društvenih mreža da se seli na Balkan.

"Ne mogu vjerovati da sam ovo učinio! Dao sam otkaz na poslu, prodao sam svoju kuću i selim se na Balkan. U srpnju krećem sa svojom turnejom. Počet ću od Srbije. Idem autobusom sve do Makedonije, zatim preko Crne Gore do Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Slovenije", otkrio je Justus u videu koji je objavio na TikToku.

U komentarima mu se javio i otac koji se našalio na njegov račun: "Konačno smo ga se uspjeli riješiti. Sad je vaš."

@justus_reid I can’t believe I did this! #balkan #serbia #bosnia #macedonia #slovenia #montenegro #croatia ♬ original sound - Justus Reid

"Bilo bi te lijepo vidjeti", "Dobro nam došao! Ako trebaš savjete oko Hrvatske, javi se", "Prouči dobro kartu i dođi i u Albaniju", "Posjeti sve te zemlje, ali ako ćeš ostati duže, Hrvatska je najbolji izbor, primjerice Split", "Bravo, to je hrabro, sve najbolje ti želim", neki su od komentara koje je dobio od svojih pratitelja.

Hrvatska je publika upoznala Justusa u showu "Supertalent", u kojem je sve ostavio bez teksta izvedbama pjesama na hrvatskom jeziku, koji zapravo ne govori. Zbog audicije u Hrvatsku je bio došao iz Rapid Cityja u američkoj Južnoj Dakoti i dok ondje nitko ne zna za njega niti ga prepoznaju na ulici, u našoj regiji već je velika zvijezda.

''Dolazim iz Južne Dakote, u Hrvatsku sam stigao kako bih nastupio za sve vas'', rekao je kada je išetao na pozornicu, a zatim je uslijedio šok.

Justus je nastup započeo pjesmom Maje Šuput "Lopove", što je šokiralo žiri i publiku, a posebno je bila zanimljiva reakcija Martine Tomčić.

"Pa je li ovo moguće?" iznenadila se Maja pa je ustala i zaplesala.

"Ti si u prošlom životu sigurno živio na Balkanu", "Nije lako, ali si se baš potrudio", "Sviđa mi se, pozdrav iz Sarajeva", "Nadam se da će Dino vidjeti video", "Bravo, svaka čast", "Kao američki dečko imaš super bosanski naglasak", "Super si ovo odradio, snimi nam još nešto", komentari su kakve dobiva na svoj talent.

A da otpjeva i snimi nešto novo, nisu trebali dugo čekati, pa ih je tako počastio pjesama "Igra Rokenrol cela Jugoslavija", "Mjesečina", a otpjevao je i "Kiše jesenje", "Molitvu", "Igru bez granica" i brojne druge pjesme koje je podijelio s desecima tisuća pratitelja.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 4 Luka i Vanja Modrić Luka i Vanja Modrić +15 Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 1 Celebrity Luka Modrić vratio se u Lijepu Našu, snimljen je prije ukrcaja na luksuznu jahtu, a uživa s najdražom mu ekipom!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 1 +25 Lidija Bačić - 3 Celebrity Lidija Bačić na sebe je stavila najkraću suknju dosad, a zbog prozirne majice nitko je nije mogao prestati gledati!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene