Zvijezda Supertalenta

Sjećate se Amerikanca koji je pokidao hit Maje Šuput? Evo kako zvuči kad pjeva hit legendarnog Dine Merlina!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Justus Reid - 3 Justus Reid - 1 Justus Reid - 2 Justus Reid Justus Reid, Supertalent - 6 Justus Reid, Supertalent - 4 Maja Šuput, Supertalent Martina Tomčić, Supertalent Justus Reid, Supertalent - 2 Justus Reid, Supertalent - 1 +12 Justus Reid, Supertalent - 12 Galerija

Amerikanac Justus Reid na svojem profilu na Instagramu objavljuje pjesme koje su hitovi u našoj regiji, a sada je sve osvojio izvedbom hita Dine Merlina.

Hrvatska je publika upoznala mladog Amerikanca Justusa Reida u showu "Supertalent", u kojem je sve ostavio bez teksta izvedbama pjesama na hrvatskom jeziku, koji zapravo ne govori.

Pogledaj i ovo Justus Reid ovo je genijalno! Amerikanac sa "Supertalenta" objavio svoju pjesmu na hrvatskom, poslušajte kako zvuči, a potrebna mu je i pomoć!

22-godišnjak je zbog audicije u Hrvatsku došao iz Rapid Cityja u američkoj Južnoj Dakoti i dok ondje nitko ne zna za njega niti ga prepoznaju na ulici, u našoj regiji već je velika zvijezda.

''Dolazim iz Južne Dakote, u Hrvatsku sam stigao kako bih nastupio za sve vas'', rekao je kada je išetao na pozornicu, a zatim je uslijedio šok.

Justus je nastup započeo pjesmom Maje Šuput "Lopove", što je šokiralo žiri i publiku, a posebno je bila zanimljiva reakcija Martine Tomčić.

"Pa je li ovo moguće?" iznenadila se Maja pa je ustala i zaplesala.

Justus je sada ponovno sve iznenadio nakon što je otpjevao pjesmu Dine Merlina "Je l' Sarajevo gdje je nekad bilo" i snimku objavio na svojem profilu na Instagramu.

"Jeste li čuli ovu pjesmu?" napisao je uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justus Reid (@justus_reid)

"Ti si u prošlom životu sigurno živio na Balkanu", "Nije lako, ali si se baš potrudio", "Sviđa mi se, pozdrav iz Sarajeva", "Nadam se da će Dino vidjeti video", "Bravo, svaka čast", "Kao američki dečko imaš super bosanski naglasak", "Super si ovo odradio, snimi nam još nešto", poručili su mu pratitelji u komentarima.

A da otpjeva i snimi nešto novo, nisu trebali dugo čekati, pa ih je tako počastio pjesama "Igra Rokenrol cela Jugoslavija", "Mjesečina", a otpjevao je i "Kiše jesenje", "Molitvu", "Igru bez granica" i brojne druge pjesme koje je podijelio sa svojih gotovo 50 tisuća pratitelja.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 +25 Ivana Knoll - 3 Celebrity Knoll novom seksi fotkom nastavlja skupljati pratitelje pa poručila: "Bog je blagoslovio ovaj vrući nered"

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić +33 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari pozirala u pripijenoj opravici bez jednog dodatka i poslala važnu poruku ženama: ''Pozdrav djevojkama koje...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene