ovo je genijalno!

Amerikanac sa "Supertalenta" objavio svoju pjesmu na hrvatskom, poslušajte kako zvuči, a potrebna mu je i pomoć!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Justus Reid, Supertalent - 1 Justus Reid, Supertalent - 2 Justus Reid, Supertalent - 3 Justus Reid, Supertalent - 4 Justus Reid, Supertalent - 5 Justus Reid, Supertalent - 6 Justus Reid, Supertalent - 7 Justus Reid, Supertalent - 8 Justus Reid, Supertalent - 9 Justus Reid, Supertalent - 10 +6 Justus Reid, Supertalent - 11 Galerija

Amerikanac Justus Reid oduševio je gledatelje "Supertalenta" izvođenjem hrvatskih pjesama, a sada je na TikToku otkrio da je napisao svoju pjesmu na hrvatskom te da snima i još jednu o Hrvatskoj.

U prvoj emisiji nove sezone showa "Supertalent" gledatelje je posebno oduševio Amerikanac Justus Reid koji je pjevao pjesme na hrvatskoj jeziku.

Pogledaj i ovo Supertalent: Maja Šuput - 1 nije štedjela s pohvalama Šuput mu je otvoreno poručila da je njezin tip, no nije joj se ostvarilo što je poželjela: "Ovo kako vi večeras izgledate…"

Na repertoaru su mu se našle i pjesme Maje Šuput, te Indire, Graše i još nekih domaćih izvođača, a od žirija je dobio četiri "da".

Sada je na svojem TikToku, gdje ga prati više od 400 tisuća ljudi, otkrio što priprema za sljedeći nastup u showu.

"Za polufinale sam napisao pjesmu na hrvatskom iako ne govorim jezik", rekao je u video uz koji je pratitelje upitao i bi li trebao objaviti pjesmu. Poslušajte kako zvuči.

@justus_reid Should I release it!? #balkan #croatia #hrvatska ♬ original sound - Justus Reid

U komentarima su mu se javili brojni obožavatelji iz Hrvatske koje je oduševio isječak te su mu poručili da bi je trebao objaviti i kako jedva čekaju čuti cijeli pjesmu.

Zatim je otkrio i da snima pjesmu o Hrvatskoj. 

"Hrvati, možda ste me vidjeli na Supertalentu. Kad sam se vratio doma u Ameriku znao sam da trebam napisati pjesmu za Hrvatsku", kazao je u videu, a zatim je pokazao djelić pjesme.

"Postoji samo jedan problem - nije završena. I ja nemam talent ni vještine da je dovršim", priznao je pa je u pomoć pozvao hrvatske glazbene producente.

"Želim da čujete cijelu stvar", poručio je na kraju.

@justus_reid I need your help!!! #croatia #hrvatska #balkan ♬ original sound - Justus Reid

Podsjetimo, Justus je zbog audicije za "Supertalent" u Hrvatsku došao iz Rapid Cityja u američkoj Južnoj Dakoti. I dok ondje nitko ne zna za njega, niti ga prepoznaju na ulici, na TikTok profilu ga prate tisuće obožavatelja s cijelog Balkana. Iako Justus nema nikakvih balkanskih korijena, strastveno pjeva na hrvatskom i svojim izvedbama oduševljava čitavu regiju, a sve je počelo pjesmom "Miki Milane". Prijatelji u Americi ne vjeruju mu da je on na balkanskom prostoru velika zvijezda, no prošle godine bio je u susjednoj Sloveniji gdje su ga fanovi čekali na svakom koraku.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina - 3 Severina Severina - 1 +16 Severina - 5 Celebrity Severina u društvu frajera s kojim su je neko vrijeme povezivali objavila vijest koja je raspametila fanove: "Napokon!"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 2 Filip Hrgović i Lidija Bačić - 1 +27 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić objavila golišavu fotku bez filtera i fotošopa, nabacila pozu među palmama pa poručila: "Divlja i slobodna"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene