Našao vremena i za selfie!

Luka Modrić vratio se u Lijepu Našu, snimljen je prije ukrcaja na luksuznu jahtu, a uživa s najdražom mu ekipom!

Luka Modrić Luka Modrić Filip Brala/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 4 Luka i Vanja Modrić Luka i Vanja Modrić Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 1 Luka i Vanja Modrić Luka i Vanja Modrić Crkveno vjenčanje Luke i Vanje Modrić - 9 Crkveno vjenčanje Luke i Vanje Modrić - 11 Luka i Vanja Modrić +9 Vanja i Luka Modrić - 2 Galerija

Luka Modrić stigao je na odmor u Hrvatsku, a viđen je u lučici u Srebrenom prije ukrcaja na luksuznu jahtu.

Naš nogometni reprezentativac, omiljeni Luka Modrić stigao je u Lijepu Našu, točnije u Župu dubrovačku, gdje je rado pozirao s obožavateljima koji su ga odmah primijetili.

Luka se s obitelji i prijateljima ukrcao na jahtu u lučici Srebreno, a prije toga je dobro raspoložen pozirao za selfie s djelatnicima tamošnjeg kafića, prenosi ŽupaNet.hr.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Luka je ljubitelj juga Hrvatske pa su se nedavno pojavile i fotografije iz davne 2009. godine na kojima su on i njegova supruga Vanja uživali na odmoru u Dubrovniku.

Luki i Vanji, koja se u to vrijeme prezivala Bosnić, tada su društvo pravili nogometaš Hrvoje Čale i njegova djevojka Ilijana. Skupa su uživali u sunčanju, kupanju i drugom ljetnim radostima, a to je i jedna od rijetkih prilika u kojima smo mogli vidjeti Vanju u kupaćem kostimu.

Podsjetimo, Luka i Vanja 2010. godine vjenčali su se pred matičarom u zagrebačkom restoranu Okrugljak, a ona je tada već bila trudna i nosila je njihovo prvo dijete, pa su organizirali intimo slavlje.

Sve su nadoknadili u lipnju 2011. godine, kada su izmijenili zavjete u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu, a zatim su u hotelu Westin organizirali veliko slavlje na kojem su mladenke i njihove brojne uzvanike zabavljali Mladen Grdović, Halid Bešlić i klapa Intrade.

Supružnici su danas ponosni roditelji troje djece, sina Ivana te kćeri Eme i Sofije. Luka i Vanja skupa odlučuju i o njegovoj karijeri, a ona ga često bodri s tribina na njegovim utakmicama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene