odmor u dubrovniku

Rijetke fotografije Vanje Modrić u kupaćem kostimu, s Lukom je uživala u ljetnim radostima i bez djece!

Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 1 Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 1 Grgo Jelavić/Pixsell 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 2 Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 3 Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 4 Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 5 Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 6 Luka i Vanja Modrić Luka i Vanja Modrić Luka i Vanja Modrić Luka i Vanja Modrić Crkveno vjenčanje Luke i Vanje Modrić - 11 +15 Crkveno vjenčanje Luke i Vanje Modrić - 10 Galerija

Pojavile su se fotografije Luke i Vanje Modrić s ljetovanja u Dubrovniku dok su još bili dečko i djevojka.

Naš nogometaš Luka Modrić i njegova supruga Vanja u sretnom su braku već 13 godina.

Upoznali su se kada je njemu bilo 19, a njoj 25 godina, a sada su se pojavile njihove fotografije iz vremena dok još bili djevojka i dečko, s ljetovanja u Dubrovniku 2009. godine.

Luki i Vanji, koja se u to vrijeme prezivala Bosnić, tada su društvo pravili i nogometaš Hrvoje Čale s djevojkom Ilijanom. Skupa su uživali u sunčanju, kupanju i drugom ljetnim radostima, a ovo je i jedna od rijetkih prilika kada smo mogli vidjeti Vanju u kupaćem kostimu.

Podsjetimo, Luka i Vanja 2010. godine vjenčali su se pred matičarom u zagrebačkom restoranu Okrugljak, a ona je tada već bila trudna i nosila je njihovo prvo dijete, pa su organizirali intimo slavlje.

Sve su nadoknadili u lipnju 2011. godine, kada su izmijenili zavjete u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu, a zatim su u hotelu Westin organizirali veliko slavlje na kojem su mladenke i njihove brojne uzvanike zabavljali Mladen Grdović, Halid Bešlić i klapa Intrade.

Supružnici su danas ponosni roditelji troje djece, sina Ivana te kćeri Eme i Sofije. Luka i Vanja skupa odlučuju i o njegovoj karijeri, a ona ga često bodri s tribina na njegovim utakmicama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10)

  1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči Huljić, Petar Grašo i Hana Huljić - 2 Tonči Huljić, Petar Grašo i Hana Huljić - 1 Lorena Bućan i Hana Huljić - 3 Tonči Huljić +25 Tonči i Vjekoslava Huljić - 1 Celebrity Hana i Grašo pojavili se u rijetkom zajedničkom izlasku, njezin tata Tonči imao im je što reći, a zet mu nije ostao dužan!

  1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Leon - 3 Lourdes Leon - 2 Lourdes Leon Lourdes Leon - 5 +14 Lourdes Leon - 6 Celebrity Kći kraljice popa paradirala je ulicama u minici, a paparazzi su iskoristili trenutak u kojem se vidjelo sve!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene