Posebna prilika

Hana i Grašo pojavili se u rijetkom zajedničkom izlasku, njezin tata Tonči imao im je što reći, a zet mu nije ostao dužan!

Tonči Huljić Tonči Huljić Sasa Buric/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči Huljić, Petar Grašo i Hana Huljić - 2 Tonči Huljić, Petar Grašo i Hana Huljić - 1 Lorena Bućan i Hana Huljić - 3 Tonči Huljić Tonči i Vjekoslava Huljić - 1 Tonči i Vjekoslava Huljić Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Vjekoslava, Tonči i Hana Huljić Obitelj Huljić Tonči Huljić - 2 +19 Hana Huljić Galerija

Tonči Huljić, Hana Huljić i Petar Grašo nastupili su zajedno u Beču na njegovu koncertu Mediteraneo.

Tonči Huljić održao je koncert za pamćenje Mediteraneo u Beču, a na kojem su mu se na pozornici pridružili njegov zet Petar Grašo i kći Hana Huljić, kao i Jelena Rozga te Lorena Bućan.

Ipak, najviše pozornosti izazvao je Hanin nastup kojim se vratila nastupima nakon što su ona i Grašo postali roditelji djevojčice Albe. Uz to sve je dobro nasmijao duhoviti Tonči, koji nije propustio priliku našaliti se na zetov račun.

"Mislim da ti je žena ostavila tamo mikrofon, sve ti je spremila..." rekao je Tonči Petru, koji se nasmijao i slegnuo ramenima. "Ja sam tu da skupljam stvari koje žena ostavi. Maestro, ujedno i moj punac, nije lako", odgovorio mu je on sa smiješkom, prenose domaći mediji. 

Tonči, Hana i Petar zajedno su otpjevali pjesmu "Providenca", a snimke su osvanule na društvenim mrežama.

"Oni su tu dio stalne postave. Grašo u funkciji supruga (smijeh), ide i malena Alba. Ona je već stvarno svjetski putnik, u pravom smislu riječi", otkrio je Tonči uoči koncerta.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Leon - 3 Lourdes Leon - 2 Lourdes Leon Lourdes Leon - 5 +14 Lourdes Leon - 6 Celebrity Kći kraljice popa paradirala je ulicama u minici, a paparazzi su iskoristili trenutak u kojem se vidjelo sve!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 4 Nina Badrić Nina Badrić +28 Nina Badrić na Instagramu Celebrity Nina Badrić se pohvalila luksuzom u kojem boravi, a svima je za oko zapela njezina poza na stepenicama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene