evo kako je to izgledalo

Luka i Vanja Modrić imali su dva svadbena slavlja, ona je na prvom bila trudna, a na drugom je važnu ulogu imao Zdravko Mamić!

Crkveno vjenčanje Luke i Vanje Modrić Crkveno vjenčanje Luke i Vanje Modrić Boris Kovacev/Cropix 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Luke i Vanje Modrić pred matičarom Vjenčanje Luke i Vanje Modrić pred matičarom Vjenčanje Luke i Vanje Modrić pred matičarom Crkveno vjenčanje Luke i Vanje Modrić - 1 Crkveno vjenčanje Luke i Vanje Modrić - 2 Crkveno vjenčanje Luke i Vanje Modrić - 3 Crkveno vjenčanje Luke i Vanje Modrić - 4 Crkveno vjenčanje Luke i Vanje Modrić - 5 Crkveno vjenčanje Luke i Vanje Modrić - 6 Crkveno vjenčanje Luke i Vanje Modrić - 7 +14 Crkveno vjenčanje Luke i Vanje Modrić - 8 Galerija

Luka i Vanja Modrić 2010. godine vjenčani su se kod matičara, a 2011. izmijenili su zavjete i u crkvi.

Kapetan Hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić svoju suprugu Vanju upoznao je kada je imao samo 19 godina, a njoj je tada bilo 25 te je bila zaposlenica agencije Mamić Sport.

Otad mu je najveća podrška u njegovoj itekako uspješnoj karijeri, a povodom plasmana Hrvatske u finale Lige nacija prisjetili smo se njihovih vjenčanja.

Vanja i Luka 2010. godine vjenčali su se pred matičarom u zagrebačkom restoranu Okrugljak. Vanja za tu prigodu nije odabrala vjenčanicu, već elegantnu sivu haljinu koja je istaknula njezin tada već poveći trudnički trbuh. Slavlje je bilo intimno, a ubrzo nakon vjenčanja dobili su sina Ivana.

U lipnju 2011. imali su i veliko crkveno vjenčanje. Vanja je taj put nosila bijelu vjenčanicu s čipkom, a do oltara u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu dopratio ju je Zdravko Mamić.

Mladenci i njihovi gosti zatim su slavili u hotelu Westin i pjevali su im Mladen Grdović, Halid Bešlić i klapa Intrade. Na svadbu su došla mnoga poznata lica, među kojima su bili Vedran Ćorluka, Slaven Bilić, Stipe Pletikosa i Tatjana Jurić.

Supružnici su tijekom braka dobili i kćeri Emu i Sofiju. Luka i Vanja skupa odlučuju i o njegovoj karijeri, a ona ga često bodri s tribina na njegovim utakmicama.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Ana Gruica-Uglešić i Boran Uglešić - 1 Ana Gruica-Uglešić i Boran Uglešić - 5 Ana Gruica - 6 +19 Ana Gruica Celebrity Jedna od najzgodnijih Splićanki počastila pogledom na svoje isklesano i preplanulo tijelo: "Sine mili..."

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce - 2 Ella Dvornik i Charles Pearce - 4 Ella Dvornik i Charles Pearce - 5 Ella Dvornik i Charles Pearce - 3 +19 Ella Dvornik i Charles Pearce - 1 Celebrity Ella Dvornik nakon dugo vremena u društvu supruga Charlesa, je li ovim potezom okončala glasine koje kruže?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene