Prepoznajete li ovu damu?

Supruga Luke Modrića utakmicu protiv Brazila pratila u društvu još jednog poznatog lica

Vanja Modrić i Anita Lovren Vanja Modrić i Anita Lovren Igor Kralj/Pixsell 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Modrić i Anita Lovren Vanja Modrić i Anita Lovren Obitelj Modrić na utakmici Hrvatske i Japana - 5 Obitelj Modrić na utakmici Hrvatske i Japana - 4 Dejan i Anita Lovren - 4 Dejan i Anita Lovren - 3 Dejan i Anita Lovren - 2 Dejan i Anita Lovren - 1 Izabel Kovačić i Vanja Modrić - 6 Izabel Kovačić i Vanja Modrić - 5 +26 Izabel Kovačić i Vanja Modrić - 4 Galerija

Vanja Modrić svog je Luku Modrića protiv Brazila došla podržati u društvu još jedne poznate dame, evo o kome je riječ.

Supruga Luke Modrića Vanja Modrić ponovno je krala pažnju na tribinama protiv sjajne utakmice Hrvatske i Brazila.

Pogledaj i ovo Luka i Vanja Modrić - 2 A golupčići! Luka Modrić objavio je romantične fotografije sa suprugom povodom posebnog dana, evo što joj je poručio!

Vanja je fotografirana na tribinama u dresu hrvatske reprezentacije, a kosu je svezala u visoki rep. Tako je ponovno pokazala jednostavan stil koji voli, a s njom ovog puta nisu bili Modrićevi roditelji niti djeca.

Podsjetimo, Vanja Luku bodri od početka samog Svjetskog prvenstva, a s njom su tu uvijek bila i njihova djeca Ivano, Ema i Sofija.

Vanja je jedna od rijetkih supruga nogometaša koja ne voli pozornost medija i javnosti, ali je uvijek tu kada treba podržati svog supruga i jednog od najuspješnijih nogometaša svijeta.

No, pozornost nije ukrala samo ona već i još jedno poznato lice pokraj nje. 

Uz Vanju je na tribinama bila i Anita Lovren, supruga našeg nogometaša Dejana Lovrena. 

Dejan i Anita vrlo se rijetko pojavljuju zajedno u javnosti, a zadnji su put zajedno viđeni na vjenčanju Duje Ćaleta-Cara i Adriane Đurđević u lipnju ove godine.

Lovreni su se upoznali davne 2005. godine kada je Dejanu bilo svega 16 godina. Prije nego su se vjenčali u ljeto 2012. godine, par je imao kratki prekid, no ubrzo Anita je zatrudnjela s njihovim prvim djetetom. Kćerkica Elena stigla je krajem kolovoza iste godine.

U ljeto 2013. godine par je imao crkveno vjnčanje, a sin Josip stigao je sredinom 2015. godine.

S druge strane, Vanja i Luka vjenčali su se u svibnju 2010. pred matičarom nakon što su saznali da će dobiti svoje prvo dijete i to su proslavili intimnim slavljem u zagrebačkom restoranu, a ubrzo su dobili sina Ivana.

U lipnju 2011. imali su i crkveno vjenčanje, a nju je do oltara u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu dopratio Zdravko Mamić. Mladenci i njihovi gosti zatim su slavili u hotelu Westin, a pjevali su im Mladen Grdović, Halid Bešlić i klapa Intrade. Na svadbu su došla mnoga poznata lica, među kojima su bili Vedran Ćorluka, Slaven Bilić, Stipe Pletikosa i Tatjana Jurić.

Luka i Vanja skupa odlučuju i o njegovoj karijeri, a nogometaš često supruzi posvećuje romantične objave na Instagramu. Supružnici su tijekom braka dobili i kćeri Emu i Sofiju.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 9 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 10 +25 Ivana Knoll - 3 Celebrity Našoj najpoznatijoj navijačici na stadionu prišao zaštitar, a pojavila se u grudnjaku i tajicama od lateksa!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Leticija Kovač - 4 Anica i Leticija Kovač Robert i Leticija Kovač Anica i Leticija Kovač +14 In Magazin: Anica Kovač i kći Leticija u Monaku - 8 Celebrity Kći Roberta i Anice Kovač izrasla je u pravu ljepoticu, a pokazala je i da jabuka ne pada daleko od stabla!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene