Dugo ih nismo vidjeli zajedno

Hrvat koji slovi za našeg najzgodnijeg nogometaša stigao na vjenčanje sa suprugom u vrlo rijetkom zajedničkom izlasku!

Dejan i Anita Lovren Dejan i Anita Lovren Grgo Jelavic/Pixsell 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dejan i Anita Lovren Dejan i Anita Lovren - 1 Dejan i Anita Lovren - 2 Dejan i Anita Lovren - 3 Dejan i Anita Lovren - 4 Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić - 4 Bruno Petković i Iva Šarić - 3 +0 Bruno Petković i Iva Šarić - 1 Galerija

Dejan Lovren pojavio se na vjenčanju Duje Ćaleta-Cara i Adriane Đurđević sa suprugom Anitom Lovren nakon dugo vremena izbivanja iz javnosti.

Proteklog vikenda naš nogometaš Duje Ćaleta-Car i njegova odabranica Adriana Đurđević ponovno su stali pred oltar u Dubrovniku te ovog puta odradili i crkveno vjenčanje.

Pogledaj i ovo Dejan Lovren Sve je naljutio Nakon urnebesnih reakcija na izjavu Dejana Lovrena o Baby Lasagni javio se i naš političar, je li aludirao na nogometaša?

Na svadbi je prisustvovalo mnogo poznatih parova koje nemamo priliku često viđati zajedno, pa su tako svojom pojavom iznenadili Bruno Petković i Iva Šarić, a kolegu s terena došao je podržati i Dejan Lovren sa suprugom Anitom.

Dejan i Anita vrlo se rijetko pojavljuju zajedno u javnosti, pa su čim se pružio pogled na njih, izazivali puno pozornosti.

Anita je za prigodu odjenula dugu žutu haljinu koju je uparila sa zelenim sandalama s tankim remenčićima i prozirnom torbicom sa zelenim obrubom, a lice je od fotografa sakrivala crnim sunčanim naočalama.

Lovren je pokraj nje pažnju plijenio u uskim crnim hlačama i cipelama s raskopčanom bijelom košuljom.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Ruben van Gucht Blanka Vlašić Blanka Vlašić +6 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Celebrity Muž Blanke Vlašić pokrenuo lavinu komentara Hrvata i Belgijanaca o preslatkoj temi, neki su sve shvatili i kao natjecanje!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Schillinger - 6 Snježana Schillinger - 5 Snježana Schillinger - 4 Snježana Schillinger - 1 +14 Snježana Schillinger - 2 Celebrity Snježana Schillinger na vjenčanju srela muške sirene, a jagode su joj poslužili iz tački! Pogledajte neobičnu svadbu kojoj je prisustvovala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene