Potpuno drugačije!

Snježana Schillinger na vjenčanju srela muške sirene, a jagode su joj poslužili iz tački! Pogledajte neobičnu svadbu kojoj je prisustvovala!

Snježana Schillinger - 6 Snježana Schillinger - 6 Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Schillinger - 6 Snježana Schillinger - 5 Snježana Schillinger - 4 Snježana Schillinger - 1 Snježana Schillinger - 2 Snježana Schillinger - 3 Snježana Mehun - 4 Snježana Mehun - 3 Snježana Mehun - 2 Snježana Mehun - 1 +8 Snježana Schilinger - 4 Galerija

Snježana Schillinger gostovala je na poprilično neobičnoj svadbi u Austriji pa se fotografirala s muškim sirenama i golim zabavljačima!

Snježana Schillinger sa svojim je suprugom Franzom Schillingerom gostovala neobičnoj svadbi u Austriji, a na svom je Instagramu pokazala sve neuobičajene prizore.

Pogledaj i ovo Snježana Mehun "Nećeš valjda!" Snježana Schillinger u badiću se smjestila kraj bazena, a evo čime je začudila i svog muža: "Ima li tko veći?"

Naime, mladenci su se na svadbi vozili helikopterom, a na mjestu na kojem se odvijala svečanost u bazenu su plivale muške sirene.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snjezana Schillinger (@snjezana_schillinger)

Snježana je objavila fotografiju s muškarcem koji je pokazivao goli torzo, a na donjem dijelu tijela nosio je rep sirene.

Ono što je još začudilo su i neobični zabavljači koji su oko gostiju hodali skoro goli.

Žena je grudi prekrila zlatnim naljepnicama u obliku zvijezda dok je muškarac pokraj nje imao crne hlače, a oboje su bili išarani njemačkim riječima.

Osim toga, konobari su gostima nudili i svježe jagode koje su bile poslužene u tačkama na šlagu, a Snježana je ostatak atmosfere podijelila na dvadesetak fotografija s ove neobične proslave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Franz Schillinger (@franzschillinger)

Snježana je na slavlje odjenula plavo ružičastu haljinu s visokim prorezom, dok je njezin suprug obukao crno odijelo s bijelom košuljom i crnom leptir mašnom, a sudeći po fotografijama – atmosfera je bila sjajna.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry - 1 Princ Harry - 2 Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry +16 Meghan Markle i princ Harry Zanimljivosti Meghan i Harry prije vremena napustili Veliku Britaniju, a prinčev izraz lica govori sve o njihovu povratku kući

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Pippa Middleton Pippa Middleton (Foto: Profimedia) Pippa Middleton (Foto: Profimedia) Carole i Pippa Middleton (Foto: Getty Images) +13 Pippa Middleton (Foto: AFP) Celebrity Otkrivena vješto čuvana tajna mlađe sestre Kate Middleton, više to nikako nije mogla sakriti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene