vrtoglava cijena

Kerum i njegova Fani snimljeni zajedno nakon dugo vremena, a svu pažnju ukrale su njezine skupe dizajnerske čizme!

Željko i Fani Kerum Željko i Fani Kerum Sasa Buric/Cropix 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Željko i Fani Kerum Željko i Fani Kerum Željko i Fani Kerum Željko i Fani Kerum Željko i Fani Kerum Željko i Fani Kerum Željko Kerum Željko i Fani Kerum - 1 Željko i Fani Kerum - 2 Željko i Fani Kerum - 3 +9 Željko i Fani Kerum - 6 Galerija

Fani Kerum je u izlasku sa suprugom Željkom prošetala čizme s potpisom luksuzne francuske modne kuće.

Poduzetnik i bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum sa suprugom Fani bio je na otvorenju novog restorana u svom hotelu u Splitu.

Tamo su pozirali s poznatim splitskim kulinarskim parom, Sandrom i Danom Tahirovićem, a na fotografiji, koju možete pogledati OVDJE, pažnju su ukrale Fanine skupocjene dizajnerske čizme.

Radi se o čizmama marke Balmain, koje koštaju oko 1100 eura, a po sebi imaju prepoznatljivi logotip luksuzne francuske modne kuće.

Podsjetimo, Fani i Željko vjenčali su se 2013. godine u društvu najbližih prijatelja i obitelji, a zajedno su dobili troje djece - kćer Eleonoru te sinove Zvonimira i Franu, dok Željko s bivšom suprugom Ankicom ima još sinove Joška i Zvonu te kćer Nevu.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin Ante Gelo i Jelena Perčin Ante Gelo i Jelena Perčin Ante Gelo, Lovro Juraga, Nikša Kušelj, Jelena Perčin, Iva Jerković Oreški, Iva Mihalić, Filip Vidović +24 Ante Gelo - 2 Celebrity Jelena Perčin zadnjim potezom rasplamsala glasine o vezi s našim glazbenikom: "Moja najdraža ekipa!"

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Henrique Pedro Henrique Pedro Henrique Pedro Henrique +6 Pedro Henrique Celebrity Mladi pjevač srušio se na pozornici usred pjesme i preminuo na licu mjesta, članovi benda pokušali su mu pomoći

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene