pogled koji oduzima dah

Šuput pokazala kako izgledaju njezina jutra u luksuznom hotelu u Dubaiju, pogledajte i što prvo vidi kad se probudi!

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Nenad i Bloom Tatarinov Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Bloom Maja Šuput - 3 +20 Maja Šuput - 1 Galerija

Maja Šuput objavila je fotografiju na kojoj sa sinčićem Bloomom leži u krevetu u hotelu u Dubaiju, a pohvalila se i pogledom s balkona.

Pjevačica Maja Šuput sa suprugom Nenadom Tatarinovom i sinčićem Bloomom trenutačno uživa u dalekom Dubaiju, odakle se neprestano javlja na društvenim mrežama.

Sada je na svojem profilu na Instagramu pokazala kako izgledaju njezina jutra u luksuznom hotelu u kojem su odjeli.

"Ujutro malo pročitamo društvenu kroniku... Dobro jutro svima", napisala je uz fotografiju na kojoj leži u krevetu sa sinčićem i čita novine.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Majo, baš vam je lijepo. Predivni ste i uživate, a maleni Bloom je presladak", "Dobro jutro, Tatarinovi", pisali su joj obožavatelji koje je oduševila fotka.

Šuput je u pričama na Instagramu pokazala i pogled s njihova hotelskog balkona koji oduzima dah, a pohvalila se i da je u Dubaiju ujutro temperatura ugodnih 21 stupanj. Te prizore pogledajte u našoj galeriji.

Prije toga je na društvenoj mreži objavila fotografije Blooma koji uživa na plaži s tatom Nenadom, a nosili su i jednake narančaste kupaće gaće.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Obitelj je prije Dubaija nekoliko dana provela u Istanbulu. Šuput se uputila na zasluženi odmor nakon godine koja joj je bila ispunjena nastupima i još jedne uspješno odrađene sezone showa Supertalent, u kojem je članica žirija.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Millie Bobby Brown - 3 Millie Bobby Brown - 2 Millie Bobby Brown - 1 Sabrina Carpenter - 4 +23 Sabrina Carpenter - 3 Zanimljivosti Zašto generacija Z danas izgleda starije od milenijalaca? Stručnjaci se slažu u jednom razlogu koji bi svi trebali čuti

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 8 +26 Žanamari Perčić - 7 Celebrity Žanamari uz snimke iz teretane otkrila koliko ima kilograma: ''Najviše u posljednjih 7 godina!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene