urnebesni prizori!

Pogledajte gdje je Maja Šuput zatekla sinčića Blooma, pokušao je nešto sakriti od nje: "Dođi vidjeti gdje ti je dijete!"

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Tatarinov Bloom Tatarinov Bloom Tatarinov Nenad i Bloom Tatarinov Bloom Tatarinov Maja Šuput i Bloom Nenad i Bloom Tatarinom Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 1 +19 Maja Šuput - 2 Galerija

Maja Šuput na društvenim je mrežama podijelila još jedan urnebesan trenutak svoga sinčića Blooma.

Pjevačica Maja Šuput trenutačno sa suprugom Nenadom Tatarinovom i sinčićem Bloomom uživa u Dubaiju i na društvenim mrežama svakodnevno bilježi posebne trenutke s obiteljskog odmora.

Sada je pratitelje počastila još jednim urnebesnim trenutkom malenog Blooma, koji je postao zvijezda njezina Instagrama.

Maja je objavila video u kojem je pokazala gdje je zatekla sinčića kad su se nakon večere vratili u hotelsku sobu.

"Molim te, objasni mi zašto si ti na podu? To si to uzeo čokoladu i skrivaš se? Bloomi, ali ne moraš se skrivati", govori Maja u videu u kojem se vidi kako njezin sinčić leži na podu ispod umivaonika u toaletu i jede čokoladicu. "Zašto si maznuo čokoladu? Daš meni griz?" pitala ga je, na što je Bloom slatko odgovorio: "Ne."

"Dođi vidjeti gdje ti je dijete", poručila je zatim suprugu Nenadu.

Maja je prije toga u svojim pričama na Instagramu pokazala i kako je s obitelji provela dan, a uživali su u zabavnim aktivnostima na plaži i na večeri u restoranu.

Na društvenoj mreži pjevačica se pohvalila i svojom besprijekornom figurom u badiću.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Obitelj je prije Dubaija nekoliko dana uživala i u Istanbulu.

Maja je na zasluženi odmor otputovala nakon još jedne godine ispunjene nastupima i drugim poslovnim uspjesima, a gledali smo je i kao članicu žirija showa Supertalent.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston - 3 Jennifer Aniston Jennifer Aniston - 4 Jennifer Aniston - 1 +22 Jennifer Aniston - 2 Celebrity Dolazak Jennifer Aniston na Zlatne globuse izazvao je nostalgiju, vratila se zaštitnom znaku koji ju je proslavio u kultnoj seriji

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Swift - 2 Taylor Swift - 1 Taylor Swift - 3 Taylor Swift i Keleigh Sperry +25 Taylor Swift Zanimljivosti Svi pričaju o reakciji Taylor Swift kad je čula šalu na svoj račun, i njezini su fanovi poludjeli na ovo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene