pravi raspašoj!

Šuput pokazala kako se njezin Bloom provodi u luksuznom restoranu: "Nekad sam ja konobarima bila zabavna, a sad..."

Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 1 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 3 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 2 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 4 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 5 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 +19 Maja Šuput - 5 Galerija

Maja Šuput pokazala je kako se njezin sin Bloom provodi u Istanbulu, točnije u poznatom restoranu Nusr-et.

Maja Šuput s obitelji trenutačno uživa u Istanbulu što je pokazala svojim pratiteljima na profilu na Instagramu i otkrila da je njezin sin Bloom glavna zvijezda njihova odmora.

Maja u je pričama objavila nekoliko videa, onaj u kojem konobari i osoblje popularnog restorana Nusr-et zabavljaju slatkog Blooma i drže ga u naručju, a onda je pokazala i kako je zaplesao na separeu.

"Nekad sam ja konobarima bila zabavna, a sad naravno samo Bloom", napisala je Maja uz jedan od videa.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Maja se uoči putovanja javila svojim pratiteljima iz zračne luke dr. Franjo Tuđman, a sudeći prema broju kofera na kojima je sjedila neće ih biti duže vrijeme.

"Početi dan na aerodromu i letu za veliki godišnji? O daaa. Spremni za ukrcavanje i za nove avanture", poručila je u opisu.

Maleni Bloom također se veseli putovanjima jer je s Majom i Nenadom do sada posjetio mnoge države koje su miljama udaljene od Hrvatske.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Tucak Ivica i Marijana Tucak Ivica i Marijana Tucak Ivica i Marijana Tucak +19 Ivica i Marijana Tucak Celebrity Ivica Tucak i supruga Marijana prije 19 godina proživjeli su strašnu tragediju, o tome je progovorio samo jednom

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 1 Bianca Censori - 3 Bianca Censori - 1 Bianca Censori - 5 +26 Bianca Censori - 2 Nekad i sad Pogledajte kako je ova žena izgledala prije udaje za kontroverznog glazbenika: "Očito nije prebolio bivšu!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene