bolna tema

Ivica Tucak i supruga Marijana prije 19 godina proživjeli su strašnu tragediju, o tome je progovorio samo jednom

Ivica i Marijana Tucak Ivica i Marijana Tucak Ante Baranic/Cropix 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Tucak Ivica i Marijana Tucak Ivica i Marijana Tucak Ivica i Marijana Tucak Ivica i Marijana Tucak Ivica i Marijana Tucak Ivica i Marijana Tucak Ivica i Marijana Tucak Ivica i Marijana Tucak Ivica Tucak - 11 +13 Ivica i Marijana Tucak - 1 Galerija

Ivica Tucak i supruga Marijana u braku su dugi niz godina, a zajedno su prebrodili i najgoru noćnu moru svakog roditelja.

U svojoj prvoj utakmici Europskog vaterpolskog prvenstva Hrvatska je u Dubrovniku pobijedila Španjolsku rezultatom 14-12, a najponosniji na svoje Barakude bio je izbornik Ivica Tucak.

Tucak je trener hrvatske vaterpolske reprezentacije od 2012. godine, a od tada je s našim vaterpolistima ostvario brojne uspjehe.

Rođeni Šibenčanin nekad je i sam bio vaterpolist, a igračku karijeru započeo je devedesetih u klubu Solaris te je 2003. prešao u zagrebački klub Medveščak, u kojem je igrao dvije sezone.

Trenersku karijeru započeo je u ljeto 2005. godine, nakon što ga je zadesila strašna obiteljska tragedija.

Naime, Ivica i njegova supruga Marijana izgubili su kćerkicu Tenu, nakon što je na terasi jednog šibenskog kafića na nju pao nelegalno postavljen automat s igračkama. Djevojčica je zadobila teške ozljede glave i preminula je nekoliko dana kasnije, u dobi od samo tri i pol godine.

O najgoroj noćnoj mori svakog roditelja Tucak je progovorio jednom prilikom.

"To je isključivo moja priča, ne volim o tome govoriti. To je samo moja tragedija i tragedija moje supruge, naša zajednička. Zašto se to moralo dogoditi i zašto na tako bizaran način, na to nema odgovora. Bilo je to jedno najljepše i najdivnije, najpametnije dijete na svijetu. Samo oni koji su takvo što proživjeli znaju o čemu pričam", kazao je 2017. godine za Jutarnji list.

Ono o čemu također ne voli govoriti je Domovinski rat, u kojem je hrabro kao branitelj dragovoljac sudjelovao u obrani svojeg Šibenika.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Ante Pecotić Nina Badrić - 6 Nina Badrić - 5 Nina Badrić +25 Nina Badrić - 4 Celebrity Nina Badrić u poznatom muškom društvu objavila vijest na koju se čekalo: "Sve što sanjamo i osjećamo zadnje četiri godine"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Vuica i Jurica Popović Matija Vuica i Jurica Popović Matija Vuica Matija Vuica i Jurica Popović +25 In Magazin: Matija Vuica i Jurica Popović - 1 Celebrity Matija Vuica tjedan dana poslije smrti partnera Jurice objavila fotografiju zbog koje su mnogima oči zasuzile

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene