javnost brine promjena

Pogledajte kako je ova žena izgledala prije udaje za kontroverznog glazbenika: "Očito nije prebolio bivšu!''

Bianca Censori Bianca Censori Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 1 Bianca Censori - 3 Bianca Censori - 1 Bianca Censori - 5 Bianca Censori - 2 Bianca Censori - 13 Bianca Censori - 5 Bianca Censori - 5 Bianca Censori - 1 Kanye West i Bianca Censori +20 Bianca Censori i Kanye West - 2 Galerija

Bianca Censori je prije udaje za Kanyea Westa izgledala potpuno drugačije nego danas, o čemu se ovih dana ne prestaje pričati.

Bianca Censori posljednjih je nekoliko mjeseci jedna od glavnih tema svjetskih medija i to ponajprije zahvaljujući braku s kontroverznim reperom Kanyeom Westom, tijekom kojeg je prošla kroz ogromnu transformaciju.

28-godišnja Bianca danas izgleda daleko drugačije nego kao slabo poznata arhitektica iz Melbournea što je bila prije udaje za Kanyea nakon koje je za nju čuo čitavi svijet, a tome možda najbolje svjedoče bizarne fotografije koje je on sada objavio.

Riječ je o tri fotografije koje je 46-godišnji Kanye podijelio na svom profilu na Instagramu na kojima ona pozira gotovo gola, s tek jedva prekrivenim strateškim mjestima. Suprotno tome, fotografije Biance snimljene prije nego što je uopće upoznala Kanyea pokazuju je ipak u nešto konzervativnijim kombinacijama i potpuno drugačijeg imidža.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ye (@kanyewest)

Nekada je imala dugu tamnu kosu i nosila izraženiju i težu šminku na licu, a danas je istu skratila na dječački ošišala frizuru i nosi minimalno šminke. Zbog Kanyea je promijenila i način odjevanja pa uglavnom nosi bizarne i golišave outfite zbog kojih su joj u Italiji prijetile čak ozbiljne novčane kazne.

A nakon što je Kanye objavio Biancine nove fotografije, mnogi njegovi obožavatelji nisu mogli, a da ne primijete kako Bianca nalikuje njegovoj bivšoj supruzi Kim Kardashian.

"Kunem se da sam mislio da je to Kim", "Očito nije prebolio Kim", "Oblačiš je kao Kim", komentirali su njegovi pratitelji.

Kanye je inače ranije kritizirao Kim da je pretjerano seksualizirana, ciljajući na njezin brend donjeg rublja SKIMS i također tvrdeći da je takozvana "mokra haljina" dizajnera Thierryja Muglera koju je nosila na Met Gala 2019. godine previše seksi.

Bianca i Kanye tajno su se vjenčali u prosincu 2022. godine, samo mjesec dana nakon što je on finalizirao razvod od Kim, a u rujnu prošle godine Biancini prijatelji izrazili su ozbiljnu zabrinutost da on manipulira Biancom i pretvara je u radikaliziranu verziju Kim, koju je često nazivao svojom muzom i također je uvelike utjecao na njezin modni odabir.

"Kanye pokušava od Biance napraviti radikaliziranu verziju Kim - gotovo kao Kim 2.0. Razlika je u tome što je Kanye kad je bio s Kim, bio cijenjen u svijetu mode, no nakon toga je izgubio to poštovanje", rekao je tada njima blizak izvor.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Schumacher sa sinom Michael Schumacher s djecom Michael Schumacher - 16 Michael Schumacher - 15 +25 Michael Schumacher - 14 Celebrity Emotivnim fotografijama djeca Michaela Schumachera prisjetila su se života s njim prije tragedije, javnost ni danas ne zna u kakvom je stanju!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović - 4 Lejla Filipović i sin Arman Tarik Filipović i sin Dino Tarik i Lejla Filipović - 5 +25 Tarik i Lejla Filipović - 6 Celebrity Tarik i Lejla otputovali su na atraktivnu destinaciju kako bi proslavili godišnjicu braka, sa sobom su poveli i sinove!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene