Pogled govori sve!

Svi pričaju o reakciji Taylor Swift kad je čula šalu na svoj račun, i njezini su fanovi poludjeli na ovo!

Taylor Swift - 3 Taylor Swift - 3 Screenshot/Youtube 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Swift - 2 Taylor Swift - 1 Taylor Swift - 3 Taylor Swift i Keleigh Sperry Taylor Swift Taylor Swift - 7 Taylor Swift - 2 Taylor Swift na utakmici Travisa Kelcea - 4 Taylor Swift - 1 Taylor Swift - 2 +19 Taylor Swift - 5 Galerija

Jo Koy našalio se na dodjeli Zlatnih globusa na račun Taylor Swift, što se njoj nije svidjelo, a kamere su zabilježile njezinu urnebesnu reakciju o kojoj se ne prestaje pričati.

Jedna od najpopularnijih i najbogatijih pjevačica današnjice Taylor Swift nije izgledala nimalo impresionirano nakon što se našla na meti voditelja dodjele Zlatnih globusa Joa Koyja, a na kojoj je bila jedna od glavnih zvijezda.

34-godišnja Taylor, čiji je koncertni film "The Eras Tour Movie" bio nominiran u novoj kategoriji Cinematic and Box Office Achievement, uživala je u svojoj čaši šampanjca kad se 52-godišnji Koy odlučio našaliti s njezinom romansom s Travisom Kelceom.

"Dobro došli natrag. Kao što znate, upali smo nakon nogometnog meča. Velika razlika između Zlatnih globusa i NFL-a jest to što na Zlatnim globusima ima manje snimki Taylor Swift", našalio se Koy aludirajući na česta Taylorina pojavljivanja na NFL utakmicama njezina dragog.

No čini se da to Taylor nije najbolje sjelo jer kamere su je snimile dok je ispijala piće pa uputila voditelju uputila otrovni pogled.

To je, naravno, izazvalo brojne reakcije Taylorinih obožavatelja, koji su se oglasili na društvenim mrežama.

"Uzrok smrti Joa Koya: Onaj pogled koji mu je Taylor Swift uputila dok je pijuckala piće", "Shvaća li budala koja vodi dodjelu Zlatnih globusa i koja se upravo našalila na račun Taylor Swift da su milijuni gledatelja morali guglati tko je dovraga Jo Koy!???", "Oh, Joe... Nemoj dolaziti po gospođu Swift!", "Slažem se. Imati Taylor Swift u šali koja je prestala biti smiješna prije nekoliko mjeseci bilo je jeftino", "Ta šala jednostavno nije imala smisla i nije bila smiješna. Zašto spominješ NFL samo da bi govorio o Taylor Swift", zaključili su njezini obožavatelji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez, Ben Affleck, Matt Damon i Luciana Barroso +25 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 6 Celebrity Ekipa na internetu ne vjeruje da je voditelj Lopez postavio ovo pitanje: ''Pa nije valjda, samo ju je posramio zbog prošlosti!''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston - 3 Jennifer Aniston Jennifer Aniston - 4 Jennifer Aniston - 1 +23 Jennifer Aniston - 2 Celebrity Dolazak Jennifer Aniston na Zlatne globuse izazvao je nostalgiju, vratila se zaštitnom znaku koji ju je proslavio u kultnoj seriji

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene