bena nigdje na vidiku

Ekipa na internetu ne vjeruje da je voditelj Lopez postavio ovo pitanje: ''Pa nije valjda, samo ju je posramio zbog prošlosti!''

Jennifer Lopez Jennifer Lopez Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez, Ben Affleck, Matt Damon i Luciana Barroso Jennifer Lopez i Ben Affleck - 6 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 5 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 +19 Jennifer Lopez - 3 Galerija

Jennifer Lopez pojavila se na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa, na čijem je crvenom tepihu sama pozirala.

Čini se da su Jennifer Lopez i njezin suprug Ben Affleck odlučili preskočiti priliku da se zajedno pojave na crvenom tepihu 81. dodjele Zlatnih globusa u Los Angelesu, a koju su propustile tek rijetke najveće zvijezde.

54-godišnja pjevačica i glumica tamo se pojavila sama, u bajkovitoj pastelno ružičastoj haljini s naramenicama, izrezom na dekolteu i pufnastim rukavima izrađenim od detalja inspiriranih laticama cvijeća. Na crvenom tepihu se pojavila bez Bena, iako su bili snimljeni zajedno prije ulaska u hotel Beverly Hills.

No možda je Jennifer solo dolazak zapravo bio sreća jer jedan od najviralnijih trenutaka s crvenog tepiha uključuje intervju tijekom kojeg su joj postavili pomalo škakljivo pitanje kako zna da će joj ovo biti posljednji brak.

"Jer kad kažu da znaš, onda znaš. A kad ne znaš, također ne znaš". Mislim da čovjek uvijek ulazi s najboljim namjerama svaki put kad se upušta u bilo što", zaključila je Jennifer s kiselim smiješkom.

Obožavatelji su pohrlili na društvene mreže kako bi izrazili svoje iznenađenje, ali i nezadovoljstvo što joj je postavljeno to nezgodno pitanje.

"To je tako bezveze", "Voditelj Marc samo je posramio JLo zbog njezinih brakova, lol, pitao ju je kako ona zna hoće li ovaj sadašnji s Benom potrajati", "Nije ju valjda to pitao", "Jako neprikladno i jezivo", bili su neki od komentara.

Ipak, Ben se Jennifer pridružio na samoj dodjeli i na kasnije održanoj zabavi pa se čini kako je samo želio izbjeći poziranje i fotografiranje čega baš i nije neki veliki fan.

Par je inače lani u svibnju, nakon gotovo godine dana potrage, napokon pronašao kuću koja im odgovara na otmjenom Beverly Hillsu, a nedavno su završili s njezinim namještanjem. Prema pisanju TMZ-a, za veličanstvenu vilu iskeširali su 60,85 milijuna dolara, što je gotovo 15 milijuna dolara ispod početne tražene cijene koja je iznosila 75 milijuna dolara. Prvi se put pojavila na tržištu 2018. godine po cijeni od 135 milijuna dolara, ali ta je cijena ove godine skoro prepolovljena.

Kuća, poznata i pod nazivom imanje Wallingford, nalazi se na površini od 5 hektara i ima 12 spavaćih soba i 24 kupaonice. Nedavno je obnovljena i proširena i ima garažu za 12 automobila i dodatni parking za njih 80. Tu je i jedinstveni zatvoreni sportski kompleks, penthaus za goste od 5000 četvornih metara, kuća za čuvare i stražarska kuća s dvije spavaće sobe. Jennifer ima na raspolaganju teretanu, kao i terene za košarku, pickleball i boksački ring, sportski salon i bar. TMZ je otkrio da kuća ima i frizerski salon, salon za nokte, kućno kino, vinski podrum, viski salon, kao i saunu, sobe za masažu i bazen iza glavne kuće.

Ben i Jennifer inače su odustali od čak triju nekretnina za koje su dali i depozit, međutim potraga je konačno sretno završena, a hoće li to popraviti i njihove navodne probleme, pokazat će vrijeme.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston - 3 Jennifer Aniston Jennifer Aniston - 4 Jennifer Aniston - 1 +23 Jennifer Aniston - 2 Celebrity Dolazak Jennifer Aniston na Zlatne globuse izazvao je nostalgiju, vratila se zaštitnom znaku koji ju je proslavio u kultnoj seriji

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ali MacGraw i Steve McQueen - 5 Ali MacGraw i Steve McQueen - 1 Ali MacGraw i Steve McQueen - 2 Ali MacGraw i Steve McQueen - 4 +16 Ali MacGraw i Steve McQueen - 3 Zanimljivosti Bio je srcolomac koji zapravo nije podnosio žene i svi su se pitali što neke od najljepših rade s njim: "Bila sam opsjednuta!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene