A mrzila ga je!

Dolazak Jennifer Aniston na Zlatne globuse izazvao je nostalgiju, vratila se zaštitnom znaku koji ju je proslavio u kultnoj seriji

Jennifer Aniston Jennifer Aniston Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston - 3 Jennifer Aniston Jennifer Aniston - 4 Jennifer Aniston - 1 Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston - 5 Jennifer Aniston - 4 Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston Jennifer Aniston - 2 +16 Jennifer Aniston - 4 Galerija

Jennifer Aniston bila je jedna od glavnih zvijezda dodjele Zlatnih globusa 2024.

Jedna od omiljenih holivudskih glumica Jennifer Aniston bila je jedna od glavnih zvijezda ovogodišnje dodjele Zlatnih globusa, a njezin dolazak na crveni tepih kod mnogih je izazvao veliku nostalgiju.

Naime, 54-godišnja Jennifer vratila se svojoj legendarnoj "Rachel frizuri", koju je proslavila u kultnim "Prijateljima" i koja joj je dugi niz godina bila zaštitni znak. S njom se prvi put pojavila davne 1994. godine dok je glumila Rachel Green, a mnogi se slažu da se otad minimalno promijenila.

Glumica je za svečanu dodjelu obukla crnu svečanu haljinu bez naramenica, u kojoj je do izražaja lijepo došla i njezina vitka linija. Dobro raspoložena i nasmiješena, pozirala je takva pred fotografima koji su je dočekali pri dolasku.

Inače, zanimljivo je da se Jennifer vratila svojoj staroj frizuri jer je svojevremeno izjavila kako ju je mrzila i da misli kako joj nije najbolje stajala.

"Mislim da je to bila najružnija frizura koju sam ikad vidjela", rekla je Jennifer za Allure, ali čini se kako se ipak predomislila i pri tome nije nimalo pogriješila.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ali MacGraw i Steve McQueen - 5 Ali MacGraw i Steve McQueen - 1 Ali MacGraw i Steve McQueen - 2 Ali MacGraw i Steve McQueen - 4 +16 Ali MacGraw i Steve McQueen - 3 Zanimljivosti Bio je srcolomac koji zapravo nije podnosio žene i svi su se pitali što neke od najljepših rade s njim: "Bila sam opsjednuta!"

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Oppenheimer, Zlatni globus Oppenheimer, Zlatni globus Robert Downey Jr., Oppenheimer Emma Stone +22 Emma Stone Preporuke Počela sezona godišnjih filmskih nagrada: ''Oppenheimer'' i ''Jadnici'' dobitnici Zlatnih globusa za najbolje filmove!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene