''tako se da prezimiti!''

Šuput se pohvalila luksuzom u kojem boravi na novoj destinaciji, a i badić poznatog modnog brenda koji nosi privukao je pažnju!

Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 5 +24 Maja Šuput - 6 Galerija

Maja Šuput pohvalila se pratiteljima kako je opet u svom omiljenom Dubaiju.

Pjevačica Maja Šuput na Instagramu je pokazala je da je nova destinacija njezine obitelji Dubai, a pohvalila se i u kakvom luksuznom hotelu borave. Interijerom je oduševljen i maleni Bloom.

Pokazala je bijelu kupaonicu ukrašenu zlatnim detaljima, zatim ogromnu bračnu sobu s velikim sivim krevetom ukrašenim srebrnim motivima, kao i dvorište hotela u kojem se nalaze veliki bazen i kafići. Blooma je posebno iznenadio veliki bor okićen mnoštvom lizalica.

Maja  je pozirala na bazenima u plavom jednodijelnom kupaćem modnog brenda Versace te je kao modni dodatak nosila sunčane naočale i slamnati šešir.

Zanimljivo je što je Maja tu destinaciju posjetila prije nekoliko godina dok je bila trudna s Bloomom, a sada je to učinila u punom sastavu.

"Tako se da prezimiti", poručila je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Bravo", "Uživaj samo", "Predivna uvijek", "Baš vam je lijepo", "U mom najdražem Dubaiju", samo su neki od komentara.

Objavila je i fotografiju u dugoj svečanoj crnoj haljini koja je otkrila njezina ramena. Tako se odjenula za večeru sa suprugom Nenadom i sinčićem Bloomom, a zatim je u opisu dodala: "Pozdrav, Dubai."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Kosu je ispunila valovima, a na usne je stavila tamnocrveni ruž.

Ranije je pokazala svojim pratiteljima kako ona uživa tijekom leta u avionu pa s čašom crnog vina u ruci objasnila koji joj je najdraži dio.

"I dalje mi je toliko napeto biti online dok letim. Biti s vama i u zraku... Još dva sata i slijećemo na novu destinaciju", napisala je.

Prije odlaska u Dubai Maja je sa sinčićem Bloomom i suprugom Nenadom nekoliko dana uživala u Istanbulu.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Livaković - 11 In Magazin: Dominik Livaković Helena Livaković - 9 Helena Livaković - 1 +30 Helena Livaković - 2 Celebrity Dominik Livaković postao je otac, supruga Helena rodila je njihovo prvo dijete, vijest o trudnoći uspješno su skrivali

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Woodburn i Aggie MacKenzie Kim Woodburn i Aggie MacKenzie Kim Woodburn - 13 Kim Woodburn - 10 +19 Kim Woodburn - 12 Nekad i sad Sjećate se ovog legendarnog dvojca za čišćenje? Malo tko zna da zapravo nisu bile u dobrim odnosima, a jedna od njih i prije je bila čistačica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene