"Blago se vama!"

Šuput se opet javila iz aviona, najavila novu destinaciju, a fanovi su joj u komentarima poručili svoju želju!

Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput i Marko Grubnić, Supertalent Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 3 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 4 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 5 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 1 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 2 Maja Šuput - 2 +19 Maja Šuput - 3 Galerija

Maja Šuput pokazala je svojim pratiteljima kako uživa dok leti u avionu, a svi su u komentarima priželjkivali da pokaže Blooma.

Pjevačica Maja Šuput u skupocjenoj trenirci zalegla je u kožno avionsko sjedalo pa stavila slušalice u uši.

U rukama je držala čašu crnog vina i sreću nije skrivala. 

"I dalje mi je toliko napeto biti ON LINE dok letim. Biti s vama i u zraku...Još dva sata i slijećemo na novu destinaciju", poručila je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Dajte nam Blooma", poručila joj je jedna od pratiteljica u komentarima.

Maja je sa sinčićem Bloomom i suprugom Nenadom uživala par dana u Istanbulu, a onda ovom objavom otkrila kako lete na novu destinaciju.

Uoči samog putovanja, javila se pratiteljima sjedeći na koferima pa tako obznanila kako će ovo biti dugo putovanje.

"Početi dan na aerodromu i letu za veliki godišnji? O daaa. Spremni za ukrcavanje i za nove avanture", poručila je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Maleni Bloom također se veseli putovanjima jer je s Majom i Nenadom do sada posjetio mnoge države koje su miljama udaljene od Hrvatske.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Pero Galić i supruga Ivanka - 6 Pero Galić i supruga Ivanka - 7 Pero Galić i supruga Ivanka - 8 Pero Galić i supruga Ivanka - 5 +19 Pero Galić i supruga Ivanka - 4 Celebrity Evo kako izgleda supruga Pere Galića iz Opće opasnosti, upoznali su se na pozornici u rodnoj Županji, a tamo žive i danas!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk (Foto: Instagram) +25 Gwyneth Paltrow, Brad Falchuk (Foto: Profimedia) Celebrity Holivudska miljenica ljubila je neke od najpoželjnijih frajera, a skrasila se s muškarcem koji je nepravedno ostao u njenoj sjeni

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene