kakva lista bivših!

Holivudska miljenica ljubila je neke od najpoželjnijih frajera, a skrasila se s muškarcem koji je nepravedno ostao u njenoj sjeni

Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk (Foto: Instagram) Gwyneth Paltrow, Brad Falchuk (Foto: Profimedia) Brad Falchuk (Foto: Profimedia) Brad Falchuk (Foto: Profimedia) Brad Falchuk (Foto: Profimedia) Brad Falchuk Brad Falchuk +19 Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk (Foto: Getty Images) Galerija

Gwyneth Paltrow je od 2018. godine u sretnom braku s Bradom Falchukom, kojeg je sada podržala na važnom događaju.

Holivudska glumica Gwyneth Platrow (51) podržala je svojeg supruga producenta Brada Falchuka (52) na premijeri njegove nove serije "The Brothers Sun" u Los Angelesu.

Za ovu su se prigodu oboje dotjerali te su dolaskom na crveni tepih ukrali svu pažnju.

Gwyneth je nosila elegantnu crvenu haljinu koja je istaknula njezinu vitku figuru, dok je Brad odabrao bež odijelo, ispod kojeg se naziralo njegovo mišićavo tijelo.

Falchuk je široj javnosti postao poznat upravo zbog braka s Gwyneth, no i on ima uspješnu holivudsku karijeru i scenarist je brojnih popularnih serija, kao što "Glee", "American Horror Story" i "911".

Nedavno se i požalio da mu nije lako kuhati za suprugu.

"Kuhao sam za Gwyneth na početku naše veze. Ali kada me gleda u kuhinji, mogu na sebi osjetiti njezine oči. Prati način na koji sjeckam, pržim... Jednostavno mi je previše neugodno" ispričao je za The Hollywood Reporter pa je dodao i kako se ne želi miješati supruzi u kuhinji jer je ona odlična kuharica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @bradfalchuk

Paltrow je autorica mnogih kuharica, često dijeli recepte na svojoj web stranici, a voli se i na društvenim pohvaliti jelima koja priprema mužu.

Gwyneth i Brad vjenčali su se 2018. godine na intimnoj ceremoniji u svome domu u Hamptonsu, u krugu najbližih prijatelja i članova obitelji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Oboje iza sebe imaju propale brakove, u kojima su oboje dobili i po dvoje djece.

Brad se 2013. godine razveo od producentice Suzanne Bukinik, nakon 19 godina braka, a zajedno imaju sina Brodyja i kćer Isabellu.

Gwyneth je od 2003. do 2016. godine bila u braku s frontmenom grupe Coldplay Chrisom Martinom, a par je zajedno dobio sina Mosesa i kćer Apple. Nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima, a Gwyneth je bliska i s Chrisovom djevojkom, glumicom Dakotom Johnson.

Glumca je u prošlosti ljubila brojne poznate kolege, među ostalima i Brada Pitta, Bena Afllecka te Lukea Wilsona.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Ante Pecotić Nina Badrić - 6 Nina Badrić - 5 Nina Badrić +25 Nina Badrić - 4 Celebrity Nina Badrić u poznatom muškom društvu objavila vijest na koju se čekalo: "Sve što sanjamo i osjećamo zadnje četiri godine"  

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 1 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 3 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 2 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 4 +25 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 5 Celebrity Šuput pokazala kako se njezin Bloom provodi u luksuznom restoranu: "Nekad sam ja konobarima bila zabavna, a sad..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene