Mamina slika i prilika

Pogledajte kako izgleda sin Gwyneth Paltrow, paparazzi ih uhvatili u rijetkom zajedničkom pojavljivanju!

Gwyneth Paltrow Gwyneth Paltrow Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Gwyneth Paltrow sa sinom Gwyneth Paltrow sa sinom Gwyneth Paltrow Gwyneth Paltrow Gwyneth Paltrow - 3 Gwyneth Paltrow - 2 Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Apple i Gwyneth Paltrow (Foto: Instagram) Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) +19 Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Galerija

Gwyneth Paltrow pokazala je svog sina Mosesa kojeg rijetko viđamo, a kojeg je dobila u braku s Chrisom Martinom.

Američka glumica Gwyneth Paltrow viđena je u rijetkom pojavljivanju u društvu svog sina Mosesa, kojeg nemamo prilikom toliko viđati za razliku od njegove sestre Apple.

No sada su snimljeni zajedno na Beverly Hillsu, a glumičini obožavatelji zaključili su kako 17-godišnji Moses jako nalikuje njoj.

Gwyneth je djecu dobila s pjevačem Coldplayja Chrisom Martinom za kojeg se udala 2003. godine, a razveli su 2014. nakon čega su ostali u dobrim odnosima. Danas je u braku s producentom Bradom Falchukom, a Chris je u dugogodišnjoj vezi s glumicom Dakotom Johnson.

A osim Mosesa i njegova sestra Apple dokaz je da jabuka ne pada daleko od stabla. Osim što se zove Apple (engl. jabuka), prava je slika i prilika svoje mame, što je nedavno potvrdila pozirajući u njezinoj legendarnoj haljini.

19-godišnja Apple iz ormara je izvukla prozirnu haljinu koju je Gwyneth nosila na dodjeli Oscara davne 2002. godine i koja je tada izazvala lavinu reakcija javnosti, a ponosna mama objavila je fotografiju u svojim pričama na Instagramu.

Gwyneth se odlučila na taj potez nakon što su je pratitelji upitali posuđuje li kćer njezinu odjeću, a boljem odgovoru nisu se mogli ni nadati. Apple odmalena uspoređuju s mamom, a s godinama samo sve više nalikuje na nju.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Marx - 2 Megan Marx - 1 Megan Marx Megan Marx - 3 +12 Megan Marx - 7 Celebrity Na plaži pokazala rezultate nove operacije grudi, neki su uvjereni da prizori koje su snimili paparazzi nisu bili slučajni

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori - 1 Kanye West i Bianca Censori - 2 Kanye West i Bianca Censori - 3 Kanye West i Bianca Censori - 4 +35 Kanye West i Bianca Censori - 5 Celebrity Prolaznici traže pomoć zbog onog u čemu ova žena hoda ulicama, a svima je prekipjelo jer je njezin poznati muž pokazao golu stražnjicu: ''Spasite je!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene