Njoj je 51 godina?!

Slavna plavuša i suprug na plaži pokazali nevjerojatno isklesana tijela, ne zna se tko je zgodniji!

Gwyneth Paltrow Gwyneth Paltrow Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Gwyneth Paltrow Gwyneth Paltrow Gwyneth Paltrow Gwyneth Paltrow Brad Falchuk Brad Falchuk Gwyneth Paltrow, Brad Falchuk (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk (Foto: Getty Images) Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk (Foto: Profimedia) +19 Brad Falchuk (Foto: Profimedia) Galerija

Gwyneth Paltrow snimljena je na plaži u Meksiku sa suprugom Bradom Falchukom i sinom Mosesom.

Oskarovka Gwyneth Paltrow trenutačno s obitelji odmara u meksičkom Cabu. Tamo su je paparazzi snimili na plaži, a s njom su bili suprug Brad Falchuk i sin Moses.

Paltrow je nosila ružičasti bikini u kojem je pokazala zavidnu figuru, a posebnu pozornost plijenili su njezini isklesani trbušnjaci.

I njezin suprug imao se čime pohvaliti kad je skinuo majicu, a fotografi su ga ulovili i dok je veslajući dodatno napeo svoje mišiće.

51-godišnja Gwyneth jednom je prilikom otkrila kako ostaje u top-formi.

"Ujutro konzumiram samo ono što mi neće povećati šećer u krvi pa popijem kavu", objasnila je ove godine u podcastu Dr. Willa Colea "The Art of Being Well". Tada je rekla i da za ručak obično jede samo bistru juhu, zatim vježba sat vremena, a dan završava ranom večerom.

"Pokušavam se držati paleo plana prehrane. Dakle, puno povrća kako bih potaknula detoksikaciju", izjavila je glumica, a zbog svojeg ograničenog režima prehrane našla se na meti kritika.

Inače, Gwyneth se za televizijskog scenarista Brada Falchuka udala u ljeto 2019. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

To joj je drugi brak, a s prvim suprugom Chrisom Martinom, frontmenom grupe Coldplay, dobila je dvoje djece, sina Mosesa i kćer Apple.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Melkior Bašić i Zlatko Belužić Melkior Bašić i Zlatko Belužić Melkior Bašić i Zlatko Belužić Melkior Bašić i Zlatko Belužić +25 Melkior Bašić i Zlatko Belužić Celebrity Pogledajte kako izgleda brat Melkiora iz MasterChefa, također je uspješan chef, a odmah ćete primijetiti i druge sličnosti!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Vanessa Radman Vanessa Radman i Danijela Martinović Vanessa Radman Vanessa Radman +12 Vanessa Radman Nekad i sad Kamo je nestala jedna od naših najljepših glumica? Nakon teške ozljede odselila se iz Hrvatske, a uslijedio je još jedan bolan udarac!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene