pokušala se opravdati

Slavna plavuša otkrila što pojede u jednom danu pa se našla na udaru kritika: "Zvuči kao priprema za kolonoskopiju"

Gwyneth Paltrow Gwyneth Paltrow Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Gwyneth Paltrow Gwyneth Paltrow - 4 Gwyneth Paltrow - 2 Gwyneth Paltrow - 1 Gwyneth Paltrow Gwyneth Paltrow Gwyneth Paltrow Gwyneth Paltrow Gwyneth Paltrow Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) +13 Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Galerija

Gwyneth Paltrow našla se na meti kritika zbog svojeg režima prehrane kojim se pohvalila gostujući u jednom podcastu.

Holivudska glumica Gwyneth Paltrow (50) gostovala je u podcastu Dr. Willa Colea "The Art of Being Well", gdje je izložila svoj plan prehrane i izazvala oštre reakcije javnosti.

Pogledaj i ovo Gwyneth Paltrow Mamina slika i prilika Pogledajte kako izgleda sin Gwyneth Paltrow, paparazzi ih uhvatili u rijetkom zajedničkom pojavljivanju!

Gwyneth je otkrila da prvi obrok u danu jede tek oko podne.

"Ujutro konzumiram samo ono što mi neće povećati šećer u krvi pa popijem kavu", objasnila je. Za ručak obično jede samo bistru juhu, zatim vježba sat vremena, a dan završava ranom večerom.

"Pokušavam se držati paleo plana prehrane. Dakle, puno povrća kako bih potaknula detoksikaciju", izjavila je glumica.

@dearmedia #gwynethpaltrow shares her daily wellness routine on The Art Of Being Well, listen now 🎧 #wellnessroutine #healthandwellness #healthylifestyle #routines #goop #podcastclips ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Dakle, kada sve sumiramo, njezin dnevni jelovnik sastoji se samo od povrća i juhe, a zbog svojeg ograničenog režima prehrane našla se na meti kritika.

Glumicu su prozvali "badem mamom", a radi se o terminu kojim se opisuje majke koje su opsjednute "zdravim" prehrambenim navikama i koji je inspirirala Yolanda Hadid kada je svojoj kćeri Gigi savjetovala da pojede dva badema kako bi se osjećala bolje.

"Generalno je to jako malo hrane i uopće nije zdravo", "Gwyneth promovira poremećaj prehrane", "Izgladnjivanje nije zdravo", "Zvuči kao priprema za kolonoskopiju", neke su od brojnih kritika koje je glumica dobila na društvenim mrežama, nakon čega se o svemu još jednom oglasila i sama.

"Mislim da je važno da znate da sam snimala podcast sa svojim doktorom. Dakle, radi se o osobi s kojom surađujem već više od dvije godine", poručila je Gwyneth u svojim pričama na Instagramu pa je objasnila i kako povremeno pati od teških upala otkako je preboljela COVIID.

"Fokusirala sam se na hranu koja ne potiče upale pa to obuhvaća puno kuhanog povrća, svakakve proteine i zdrave ugljikohidrate, i to m je puno pomoglo", opravdala se glumica.

Inače, ovih se dana puno pisalo i o nesreći sa skijališta iz 2016. godine u kojoj je Gwyneth navodno teško ozlijedila umirovljenog optometrista Terryja Sandersonona, koji ju je sada i tužio.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Jasmin Stavros - 4 Jasmin Stavros - 5 Jasmin Stavros - 3 Jasmin Stavros +13 Jasmin Stavros - 2 Celebrity Jasmin Stavros otkrio da mu je dijagnosticirana opaka bolest: "U fazi sam borbe za život, sve me boli..."

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Novković, Iris Volf Boris Novković, Iris Volf Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) +5 Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Celebrity Novković pred četvrtim razvodom? S 25 godina mlađom suprugom već je prebrodio jednu krizu, a sad se zbog jednog detalja opet šuška o problemima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene