U bolnici je...

Jasmin Stavros otkrio da mu je dijagnosticirana opaka bolest: "U fazi sam borbe za život, sve me boli..."

Jasmin Stavros Jasmin Stavros Dusko Jaramaz/PIXSELL 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Jasmin Stavros - 4 Jasmin Stavros - 5 Jasmin Stavros - 3 Jasmin Stavros Jasmin Stavros - 2 Jasmin Stavros Jasmin Stavros - 2 Jasmin Stavros - 3 Jasmin Stavros - 1 Jasmin Stavros +7 Jasmin Stavros - 3 Galerija

Jasmin Stavors podijelio je s javnosti da ima karcinom kostiju i da je u fazi borbe za život.

Pjevač Jasmin Stavors (68) podijelio je loše vijesti o svojem zdravstvenom stanju.

Pogledaj i ovo Posljednji ispraćaj Jasmina Stavrosa - 3 Snagu je crpio u vjeri Prijatelji Jasmina Stavrosa otkrili su nepoznate detalje o pjevaču: ''Nije prošlo mjesec dana da ne bi išao u Međugorje''

"Imam karcinom kostiju i u fazi sam borbe za život. Sve me boli, leđa najviše", otkrio je Jasmin za 24 sata.

Tešku dijagnozu dobio je prije nekoliko dana kada je zbog bolova u leđima otišao u bolnicu, a otad je na bolničkom liječenju.

"Stalno sam u bolnici, nisam otad išao doma. Loše se osjećam, bole me leđa, sve. Svakakve lijekove protiv bolova mi daju, nešto pomogne, a nešto ne", ispričao je pjevač kojega je opaka bolest zatekla unatoč njegovu zdravom načinu života, koji obuhvaća život na selu, umjerenu prehranu i bavljenje sportom, pišu 24 sata.

"Uglavnom preferiram ribu i more, sve morsko, kozice, ribu, bakalar, lignje, ne previše, malo. Uglavnom ribu. I dosta jedemo mi tu dalmatinsku hranu", otkrio je Stavros svoje prehrambene navike za IN magazin.

Prošle godine imao je manjih zdravstvenih problema pa se morao podvrgnuti operativnom zahvatu.

"Operirao sam neke lojne žlijezde, smetale su mi. Izvadili su mi šavove i sve je okej. Imam flastere da ne dođe do neke infekcije. Jedva čekam da dođem do Korčule, da tamo plivam, vozim bicikl, navečer šetam sa ženom, da idemo moliti krunicu. Bez toga nema ništa. Mislim da ću se tek onda oporaviti i biti u punoj snazi", izjavio je tada.

Jednom se prilikom dotakao i svoje borbe s ovisnošću.

"Upao sam u loše društvo, nisam ja toga tada bio ni svjestan. Ma, nisu to bili neki veliki poroci. To sam ja sve probao iz neke znatiželje, ali nisu meni trebale ni bolnice ni komune da se izliječim od ovisnosti", istaknuo je za Slobodnu Dalmaciju. Tada je zaželio upoznati nekoga s kim će provesti život i pojavila se supruga Žarka, s kojom se koju godinu kasnije i vjenčao.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Novković, Iris Volf Boris Novković, Iris Volf Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) +5 Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Celebrity Novković pred četvrtim razvodom? S 25 godina mlađom suprugom već je prebrodio jednu krizu, a sad se zbog jednog detalja opet šuška o problemima

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević Nives Ivanišević - 2 Nives Ivanišević - 2 Nives i Goran Ivanišević +9 Nives Ivanišević Celebrity Supruga Gorana Ivaniševića pohvalila se fotografijom koja je sve očarala: "Prava žena, majka, kraljica!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene