Nije joj svejedno

Slavna plavuša na sudu zbog tužbe da je teško ozlijedila čovjeka u bizarnoj nesreći: "Bila je potpuno izvan kontrole"

Gwyneth Paltrow Gwyneth Paltrow Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Gwyneth Paltrow - 4 Gwyneth Paltrow - 2 Gwyneth Paltrow - 3 Gwyneth Paltrow - 1 Gwyneth Paltrow - 3 Gwyneth Paltrow - 1 Gwyneth Paltrow - 2 Gwyneth Paltrow Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow +18 Gwyneth Paltrow Galerija

Glumica Gwyneth Paltrow pojavila se pred američkim sudom zbog tvrdnje da je teško ozlijedila čovjeka u nezgodi na skijalištu u Utahu 2016. godine.

Američku glumicu Gwyneth Paltrow tužio je umirovljeni optometrist Terry Sanderson koji tvrdi da je skijala potpuno izvan kontrole te ga pritom udarila na skijalištu u Deer Valley Resortu u Park Cityju u Utahu.

Pogledaj i ovo Gwyneth Paltrow Mamina slika i prilika Pogledajte kako izgleda sin Gwyneth Paltrow, paparazzi ih uhvatili u rijetkom zajedničkom pojavljivanju!

Sanderson tvrdi da se Gwyneth sudarila s njim pri čemu ga je srušila, što je kod njega rezultiralo ozljedom mozga, četirima slomljenim rebrima i još nekim težim povredama. Uvodnoj riječi na suđenju  prisustvovala je porota, a postupak bi trebao trajati osam dana.

Sanderson sada traži odštetu od 300 tisuća dolara, nakon što je njegov prethodni zahtjev za 3,1 milijuna dolara odbačen.

"Ovaj slučaj odnosi se na skijašku nesreću na skijalištu u Deer Valleyu gdje je optužena Gwyneth Paltrow skijala bez kontrole, udarivši s leđa Terryja Sandersona koji se spuštao niz padinu. Pritom ga je srušila, što je kod njega rezultiralo ozljedom mozga, četirima slomljenim rebrima i ostalim težim povredama. Paltrow je nakon sudara ustala, okrenula se i odskijala dalje, ostavivši Sandersona zapanjenog i teško ozlijeđenog da leži u snijegu", stoji u prvobitnoj tužbi podnesenoj 2019. godine.

U podnesku se kaže i da Sandersonu nije pokušao pomoći ni instruktor skijanja koji je trenirao Paltrow, premda je vidio da je ozlijeđen. Nije poslao po pomoć te je kasnije optužio Sandersona da je on izazvao nesreću u lažnom izvješću kojim je želio zaštititi svoju klijenticu.

Sanderson je ranije pojasnio da tužbu podigao tek nakon tri godine jer je imao problema s odvjetnicima i jer nije mogao normalno funkcionirati zbog potresa mozga. Paltrow je kasnije podnijela protutužbu u kojoj stoji da je Sanderson na skijalištu udario u nju.

Glumica je kazala i kako je bila toliko potresena zbog sudara na ski stazi da taj dan više nije skijala sa svojom obitelji. Dodala je da joj se Sanderson ispričao i rekao da je dobro.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Melania i Donald Trump - 3 Melania i Donald Trump - 1 Stormy Daniels - 1 Stormy Daniels - 2 +24 Melania i Donald Trump - 2 Celebrity Isplivali detalji o pravim razlozima čudnovatog ponašanja Melanije Trump: "Bilo je to uznemirujuće i ponižavajuće"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 6 Rita Ora - 5 Rita Ora - 4 Rita Ora - 3 +25 Rita Ora - 1 Celebrity Rita Ora opet je pokazala fantastičnu figuru u oskudnim modnim kombinacijama, neki su joj uputili molbe: ''Povedi me sa sobom!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene