Uživaju prije rastanka

Slavnu je plavušu teško razlikovati od njezine nasljednice, izgleda identično kao ona u mlađim danima!

Apple Martin Apple Martin Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Apple Martin - 2 Apple Martin - 1 Apple Martin - 4 Gwyneth Paltrow Gwyneth Paltrow Gwyneth Paltrow - 2 Gwyneth Paltrow Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) +17 Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Galerija

Gwyneth Paltrow i Apple Martin uživale su na zajedničkom odmoru na Barbadosu prije njezina odlaska na koledž.

Holivudska glumica Gwyneth Paltrow i njezina kći Apple Martin snimljene su na odmoru na Barbadosu gdje su uživale na plaži, a na fotografijama je nemoguće ne primijetiti koliko jedna drugoj nalikuju.

Pogledaj i ovo Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) jedva se izvukla Slavna glumica prvi put ispričala da je prije 17 godina gotovo umrla: "Ostao mi je golemi ožiljak na tijelu..."

50-godišnja Gwyneth i 18-godišnja Apple snimljene su u jednobojnim bikinijima u kojima su pokazale svoje vitke linije. Dobro raspoložene nisu se obazirale na fotografe koji su ih zamijetili, a svaki slobodni trenutak koriste kako bi provele zajedno prije Appleina odlaska na koledž.

Glumica je nedavno usporedila odlazak svog starijeg djeteta na koledž s porođajem i ne krije koliko je uzbuđena zbog tog događaja.

"Znam da ovo zvuči ludo, ali osjećaji su gotovo jednako duboki", objasnila je zvijezda "Zaljubljenog Shakespearea" tijekom intervjua za CBS Mornings.

Gwyneth je kći Apple dobila u braku s glazbenikom Chrisom Martinom, s kojim se rastala prije šest godina, a ostali su u prijateljskim odnosima,a brojni obožavatelji više su puta istaknuli kako im neodoljivo nalikuje.

Gwyneth je danas u sretnom braku s Bradom Falchukom, a Chris je u vezi s glumicom Dakotom Johnson.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ethan Hawke i Ryan Shawhughes - 3 Ethan Hawke i Ryan Shawhughes - 1 Ethan Hawke i Ryan Shawhughes - 2 Ethan Hawke i Ryan Shawhughes - 4 +19 Ethan Hawke i supruga Ryan - 6 Celebrity Slavni glumac uhvaćen u rijetkim trenucima s 12 godina mlađom ženom, nekad mu je čuvala djecu i nije nalik drugima u Hollywoodu

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković +26 Fani Stipković Celebrity Naša najseksi novinarka pokazala nikad tjesniji dekolte, evo u kakvom duhu ona slavi blagdane!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene