njezina slika i prilika

Lijepa kći slavne glumice pozirala u maminoj legendarnoj prozirnoj haljini i sve vratila 20 godina unatrag!

Apple Martin Apple Martin Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Apple Martin Gwyneth Paltrow, 2002. godina Gwyneth i Apple Paltrow (Foto: Instagram) Apple Martin - 1 Apple Martin - 2 Apple Martin - 4 Apple Martin - 1 Apple Martin - 2 Apple Martin - 3 Apple i Gwyneth Paltrow (Foto: Instagram) +19 Gwyneth Paltrow Galerija

Gwyneth Paltrow objavila je fotografiju svoje kćeri Apple Martin, koja je isprobala njezinu haljinu s dodjele Oscara 2002. godine.

Kći slavne glumice Gwyneth Paltrow pravi je dokaz da jabuka ne pada daleko od stabla.

Osim što se zove Apple (engl. jabuka), prava je slika i prilika svoje mame, što je sada još jednom potvrdila pozirajući u njezinoj legendarnoj haljini.

19-godišnja Apple iz ormara je izvukla prozirnu haljinu koju je Gwyneth nosila na dodjeli Oscara davne 2002. godine i koja je tada izazvala lavinu reakcija javnosti, a ponosna mama objavila je fotografiju u svojim pričama na Instagramu.

Gwyneth se odlučila na taj potez nakon što su je pratitelji upitali posuđuje li kćer njezinu odjeću, a boljem odgovoru nisu se mogli ni nadati.

Apple odmalena uspoređuju s mamom, a s godinama samo sve više nalikuje na nju.

Glumica ju je dobila s pjevačem grupe Coldplay, Chrisom Martinom, od kojeg se razvela prije sedam godina, a zajedno imaju i 17-godišnjeg sina Mosesa.

Bivši supružnici ostali su u dobrim odnosima i oboje su pronašli sreću s drugim ljudima. Gwyneth je u braku s producentom Bradom Falchukom, a Chris je u dugogodišnjoj vezi s glumicom Dakotom Johnson.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Leon - 3 Lourdes Leon - 2 Lourdes Leon Lourdes Leon - 5 +14 Lourdes Leon - 6 Celebrity Kći kraljice popa paradirala je ulicama u minici, a paparazzi su iskoristili trenutak u kojem se vidjelo sve!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša +26 Jelena Karleuša - 3 Celebrity Karleuša na sebe stavila bikini od lateksa pa se opet zeznula s lošim uređivanjem fotki: "Ponesi ponekad tu guzu, uživo je nema"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene