Glavna zvijezda

Kći bivših slavnih supružnika u rijetkom izlasku u javnost pokazala koliko nalikuje majci, odrasla je u pravu ljepoticu

Apple Martin - 3 Apple Martin - 3 Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Apple Martin - 2 Apple Martin - 1 Apple Martin - 3 Apple Martin - 4 Apple Martin - 2 Apple Martin - 1 Apple i Gwyneth Paltrow (Foto: Instagram) Gwyneth i Apple Paltrow (Foto: Instagram) Apple Martin (Foto: Instagram) Apple Martin +16 Gwyneth Paltrow - 3 Galerija

Apple Martin ukrala je svu pozornost na Pariškom tjednu mode gdje se pojavila sređena od glave do pete, a bio je to jedan od njezinih rijetkih izlazaka u javnost.

Najstarija kći bivšeg slavnog para, glumice Gwyneth Paltrow i glazbenika Chrisa Martina, Apple Martin bila je jedna od glavnih zvijezda modne revije Chanel na Pariškom tjednu mode gdje je njezino pojavljivanje izazvalo veliki interes svih prisutnih.

Pogledaj i ovo Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) jedva se izvukla Slavna glumica prvi put ispričala da je prije 17 godina gotovo umrla: "Ostao mi je golemi ožiljak na tijelu..."

18-godišnja Apple izgledala je kao majčina preslika dok je pratila reviju iz prvog reda odjevena u kompletić s minijaturnom suknjom u kojoj je pokazala vitke noge. Dobro raspoložena je pozirala fotografima i činilo se kao da joj godi pažnja koju je dobila.

A pažnju je dobila i krajem godina kada su je paparazzi snimili s Gwyneth na odmoru na Barbadosu gdje su uživale na plaži, a na fotografijama je bilo nemoguće ne primijetiti koliko jedna drugoj nalikuju.

Glumica je nedavno usporedila odlazak svog starijeg djeteta na koledž s porođajem i ne krije koliko je uzbuđena zbog tog događaja.

"Znam da ovo zvuči ludo, ali osjećaji su gotovo jednako duboki", objasnila je zvijezda "Zaljubljenog Shakespearea" tijekom intervjua za CBS Mornings.

Gwyneth je kći Apple dobila u braku s glazbenikom Chrisom Martinom, s kojim se rastala prije šest godina, a ostali su u prijateljskim odnosima,a brojni obožavatelji više su puta istaknuli kako im neodoljivo nalikuje.

Gwyneth je danas u sretnom braku s Bradom Falchukom, a Chris je u vezi s glumicom Dakotom Johnson.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mimi Mercedez - 3 Mimi Mercedez - 2 Mimi Mercedez - 15 Mimi Mercedez - 12 +13 Mimi Mercedez - 11 Celebrity Reperica iz susjedstva servirala je bujne atribute, no iz jednog neobičnog razloga svi su joj gledali u stopala

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Dunja Jovanić Dunja Jovanić Dunja Jovanić - 1 Dunja Jovanić - 2 +18 Dunja Jovanić - 3 Celebrity Popularna Srpkinja na dodjelu nagrada došla bez hlača pa počastila fotografe savršenim pogledom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene