''sve kako sam nacrtala''

Lana Jurčević pokazala kako je uredila kutak za svoju kćer, evo što je posebno ukralo svu pažnju: ''Najdraži dio stana!''

Lana Jurčević Lana Jurčević Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević i Filip Kratofil Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević Lana Jurčević - 2 +21 Lana Jurčević - 4 Galerija

Lana Jurčević pokazala je kako je uredila dio sobe za svoju kćerkicu, nježni tonovi i ukrasna tapeta ukrali su svu pozornost.

Naša pjevačica Lana Jurčević presretna je što je dobila priliku uživati u majčinstvu, a za svoju kćerkicu, čije točno ime još nije otkrila, posebno je uredila i dio stana.

"Najdraži dio stana. Kako sam nacrtala sobicu, točno tako je i ispala", napisala je u opisu videa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

Pjevačica je ispričala da su postavljene nove tapete, a u sobu je dodala ormarić i krevetić za bebu bijele boje. Uz to, kupila je i fotelju s nastavkom za noge na kojoj se može lakše odmarati s bebom.

"Zapravo, ovo je soba koja je i dalje naša, samo se sastoji od našeg dijela i njezina dijela", dodala je Lana objašnjavajući kako je za svoju kćerkicu napravila poseban kutak u sobi koju dijeli s dečkom Filipom.

Kako je Lana uredila sobu za bebu?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Pogledaji ovo Lana Jurčević Celebrity Evo kako je Lana Jurčević skoro zapalila kuću: ''Došla ja za 45 minuta, to se prepeklo, popeklo, zapeklo, crno bilo!''

Inače, Lana i njezin partner stan su preuređivali dok je ona bila trudna, a pokazala je i kako su dizajnirali svoj dnevni boravak.

Nedavno je uz niz fotografija cvijeta lopoča Lana svojim pratiteljima dala naslutiti koje je ime odabrala za kćer.

"Naša curica ima isto ime kao ovaj predivni i čarobni cvijet koji raste iznad vode na jezerima. To smo zapravo saznali tek kasnije, nakon što smo odlučili da će se tako zvati, a toliko sličnosti ima s tim cvijetom i simbolike uz ono što smo prošle nas dvije da je to nevjerojatno…" započela je pa dodala:

"Lota", "Lopoč", "Lotus", "I mi imamo cvjetić", "Ma definitivno Lotus", pogađali su obožavatelji u komentarima ispod objave. No kako se točno zove, još nije otkrila.

Osim toga, objavila je i videozapis na kojem uživa igrajući se s malenom, a dok ju je ljubila i mazila, u pozadini se vrtio zvuk razgovora u kojem dijete pita čovjeka što znači ''srodna duša''.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 4 +26 Nina Badrić - 5 inMagazin Nina Badrić otkriva što je kumovalo drastičnoj promjeni frizure: ''Nije lako capnuti kosu skroz do kraja, još se navikavam''

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 1 Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 2 Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 3 Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 4 +19 Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 5 Celebrity Pogledajte atmosferu na koncertu Aleksandre Prijović u Osijeku, evo i koga je dovela za gosta!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene