"Nije loše ispalo"

Lana Jurčević tijekom trudnoće uredila je luksuzni stan, sad se pohvalila rezultatima: "Usred ovih akcija sam ja rodila!"

Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 2 Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević i Filip Kratofil Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević i Filip Kratofil - 1 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 2 +24 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 3 Galerija

Lana Jurčević nedavno je rodila djevojčicu, a na društvenim mrežama pokazala je što se tijekom trudnoće događalo u njezinom domu.

Pjevačica Lana Jurčević na Tik Toku je podijelila video koji je impresionirao njezine fanove. Naime, tijekom trudnoće Lana se bavila renovacijom stana. 

"Nije loše ispalo, samo ovaj gigantski TV nismo ni upalili jedno 40 dana. Znamo i zašto", poručila je Lana.

Snimila je prostorije u kojima prevladavaju bijeli zidovi, ali i majstore koji su pozorno slagali namještaj. U jednom dijelu otkrila je da je tijekom trudnoće farbala zidove.

"Usred ovih akcija sam ja rodila", dodala je.

Kuhinja je također bijele boje pa se savršeno uklopila s ostatkom namještaja u stanu.

@lalana Nije loše ispalo, samo ovaj gigantski TV nismo ni upalili jedno 40 dana 🤣. Znamo i ZAŠTO 😂 #fyp #renovating #interiordesign #work ♬ original sound - Fearless Mentality

"Wow", "Predobro", "Super je ispalo", "Pree dobrooo", pisali su pratitelji ispod video zapisa.

Lana je nedavno rodila djevojčicu čije ime još nije otkrila javnosti.

Također, na svom instagram profilu nedavno je priopćila pratiteljima da je imala i vrlo težak porod, a ispričala je i zašto je tjedne i tjedne provela u bolnici.

"Iako je ovo malo biće koje sam nosila 36 tjedana ispod svog srca, trebalo stići kao najslađi poklon oko Božića, stiglo nam je čak cijeli mjesec ranije. I kao što nam je bilo iznenađenje da smo stvorili jedan novi život, tako je Bog odlučio da i dolazak na ovaj svijet bude jednako takvo iznenađenje'', ispričala je Lana te dodala. 

Otkrila je da je 24.11. bila na pregledu na kojem je sve napokon izgledalo kako treba, no tu istu večer stvari su ponovno krenule nizbrdo, pa se javila svojem doktoru koji joj je rekao da odmah dođe u bolnicu.

"Uvjerena da idem samo na pregled, nisam ništa ponijela sa sobom. Morala sam na hitan carski rez jer je izgledalo kao početak abrupcije posteljice (kad se posteljica počne odvajati od maternice) što je životno opasna situacija i za mamu i bebu", prisjetila se Lana, pa je napokon otkrila i spol bebe.

"Tako nam je već nakon dva sata od mog dolaska u bolnicu, stigla ONA: naš mali borac i žilavica koja nije dala nikome i ničemu da joj stane na put. Nisam se ni snašla, nisam se stigla ni pripremiti, ni fizički ni psihički, da ću tu večer, samo nekoliko minuta prije ponoći, 24.11. upoznati to malo klupko ljubavi teško 2700 grama", rekla je. 

Lana je kćerkicu dobila s partnerom Filipom Kratofilom, s kojim je u vezi od 2017. godine, a dugo ga je uspjela skrivati od javnosti. Filip se ne voli medijski eksponirati, pa se tako o njemu može naći vrlo malo informacija, ali one najvažnije ipak su dostupne.

Poznato je da je specijalist digitalnog marketinga, a na njegovu zaključanom profilu na Instagramu piše i da je direktor Lanine tvrtke La Piel.

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 5 Žanamari Perčić - 7 Žanamari Perčić - 8 +34 Žanamari Perčić - 2 Celebrity Žanamari se već vratila vježbanju, u uskom kompletu pokazala je vježbe kojima će skinuti kile nakupljene tijekom blagdana!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka - 1 Vedran Ćorluka - 3 Franka Batelić - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 +25 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 Celebrity Veliko slavlje u Ćorlukinoj obitelji: "Čekamo da vidimo koji će se od njih dvoje predati prije fajrunta!"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene