Prizori za pamćenje!

Lana Jurčević objavila je nove snimke svoje kćerkice kojoj još nije otkrila ime, zabilježila je trenutak tik poslije poroda!

Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević i Filip Kratofil Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 +20 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 5 Galerija

Lana Jurčević objavila je novi videozapis u kojem se osvrnula na 2023. godinu koja je pri kraju, a uključila je i snimke na kojima je pozirala sa svojom nedavno rođenom kćerkom.

Pjevačica Lana Jurčević odlučila je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijeliti osvrt na 2023. godinu koja je pri kraju, a koja je za nju bila doista posebna.

Prije mjesec dana Lana je rodila svoju kćerkicu, a djevojčicu kojoj još nije otkrila ime sad je pokazala i u novom videozapisu.

''2023. bila si najposebnija do sada! Šećer uvijek dolazi na kraju. Veselim se vidjeti što nas sve tek čeka… I veselim se vidjeti sve vas u 2024.! Hvala vam na ogromnoj podršci i ljubavi u ovoj godini. Budite mi dobro, pazite na sebe i lijepo se provedite'', poručila je Lana obožavateljima.

Među isječcima s koncerata i putovanja, Lana je ubacila i one iz bolnice te jedan na kojem je pozirala s malenom tek nakon poroda, a sve možete vidjeti na njenoj objavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

Nedavno je otkrila da je imala i vrlo težak porod, a ispričala je i zašto je tjedne i tjedne provela u bolnici.

Lana je kćerkicu dobila s partnerom Filipom Kratofilom, s kojim je u vezi od 2017. godine, a dugo ga je uspjela skrivati od javnosti. Filip se ne voli medijski eksponirati, pa se tako o njemu može naći vrlo malo informacija, ali one najvažnije ipak su dostupne.

Poznato je da je specijalist digitalnog marketinga, a na njegovu zaključanom profilu na Instagramu piše i da je direktor Lanine tvrtke La Piel.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Finale MasterChefa 2023. - 19 Finale MasterChefa 2023. - 18 Finale MasterChefa 2023. - 12 Finale MasterChefa 2023. - 11 +28 Finale MasterChefa 2023. - 10 Celebrity Stjepan Vukadin oglasio se nakon finala i pobjede svog Luke, emocije su još uvijek na vrhuncu: ''Ljudi moji, pa što reći?''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Proslava nakon finala MasterChefa - 11 Proslava nakon finala MasterChefa - 10 Proslava nakon finala MasterChefa - 13 Proslava nakon finala MasterChefa - 5 +26 Proslava nakon finala MasterChefa - 8 Celebrity Evo kako su se zabavljali kandidati MasterChefa nakon finala, pobjednik je čak zaplesao i linđo, a dočekala ih je i torta!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene