''šef naših života''

Veliko slavlje u Ćorlukinoj obitelji: "Čekamo da vidimo koji će se od njih dvoje predati prije fajrunta!"

Vedran Ćorluka - 2 Vedran Ćorluka - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka - 1 Vedran Ćorluka - 3 Franka Batelić - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 5 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić +19 Izabel Kovačić i Franka Batelić Galerija

Vedran Ćorluka podijelio je fotografiju sinčića Viktora s tortom pa otkrio da dječak slavi četvrti rođendan.

Naš bivši nogometaš Vedran Ćorluka na svom Instagram profilu pohvalio se pratiteljima fotografijom sina Viktora koji pozira uzbuđeno s tortom u obliku morskog psa.

Viktor na sebi ima crni dres Manchestera, a Vedran mu je u opisu poručio:

"4 godine. Sretan rođendan Viktore, prebrzo rasteš".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

Franka je na Instagramu pokazala kako su uredili dnevni boravak u kojem se odvilo slavlje, a zatim je dodala da je Viktor sam birao piće.

Na kutnoj se nalazio veliki srebrni balon u obliku broja četiri, a oko njega su se nalazili okrugli šareni baloni.

Podijelila je i video u kojem Viktor pleše sa sestrom Gretom te ju je u jednom trenutku srušio na pod, a u pozadini su se čuli smjehovi.

"Viktor, šef naših života danas slavi 4. ročkas! Fešta i dalje traje, čekamo da vidimo koji će se od njih dvoje predati prije fajrunta!", napisala je Franka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

Podsjetimo, Franka i Vedran vjenčali su se 2018. godine u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u Balama. Sina Viktora dobili su u siječnju 2020. godine, a osim njega imaju i kćerkicu Gretu koja je rođena u studenom 2022. godine. 

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Priyanka Chopra - 10 Priyanka Chopra - 5 Priyanka Chopra - 3 Priyanka Chopra - 4 +26 Priyanka Chopra - 7 Celebrity Paparazzi uhvatili rijetke prizore bivše Miss svijeta u kupaćem kostimu koji je istaknuo njezine prirodne obline

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović - 4 +30 Marija Šerifović - 4 Zanimljivosti Marija Šerifović o naglo prekinutom koncertu u Zenici: "Ako je vama u redu da ostanete bez prsta, noge, oka i obraza, onda izvolite!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene